Nevraljiler, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Teşvikiye mah. Hakkı Yeten cad. No:13 Terrace Fulya Center 2 Kat:16 D:108, İstanbul • Harita
Terrace Fulya 2
Göztepe Mah. Bağdat Cad. No:213 D:3 Alemdar Apt. Çiftehavuzlar, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Hüsnü Süslü
Uzm. Dr. Nursel Muratlı
Fenerbahçe, Bağdat Cad. No:104, • Harita
Uzm. Dr. Nursel Muratlı
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaBeylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü • Harita
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Bahçecitys Rezidans B blok Ofis No:46 Fırat Caddesi 143.Sokak Bahçeşehir, İstanbul • Harita
Uzm.Dr. Elvin Güner
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Muallim Naci Cad. 43/B K:2 D:8 Ortaköy İSTANBUL, İstanbul • Harita
Dr Yeşim Işıkçı Muayenehanesi
Barboros Mah Batı Ataşehir Ağaoglu My Newwork No:3 Kat :4 No:44, İstanbul • Harita
İstanbul Beyin ve Omurga Merkezi Serdar Çatav Muayenehanesi
DOĞU MAH. MADALYON SK. CEBECİ RESİDENCE SİTESİ A BLOK NO: 8 İÇ KAPI NO: 8, İstanbul • Harita
Özel muayenehane
Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Güneştepe, Doğanbey Caddesi No:1, Güngören • Harita
Dr. Sertan Gundogan
Bağlarçeşme Mahallesi 19 Mayıs Bulvarı No:18, Esenyurt • Harita
Özel Esencan Hastanesi
Uzm. Dr. Seran Şimşir
Anesteziyoloji ve reanimasyon
Işıklar Cad. No:11 K:3 Karaahmetoğlu İş Merkezi Ataşehir - İSTANBUL, İstanbul • Harita
Dr. Seran Şimşir Muayenehanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri Daha fazlaAdnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093, Fatih • Harita
Doç. Dr. Meltem Türkay Aydoğmuş
Adnan Menderes Bulvarı Vatan Caddesi 34093, Fatih • Harita
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaGüneştepe, Doğanbey Caddesi No:1, Güngören • Harita
Uzm. Dr. Ş.Selçuk Dinçer
Beykoz • Harita