Nörojen Mesane, İstanbul
Halk Cad.No:8, Üsküdar • Harita
Özel Üsküdar Anadolu Hastanesi
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaAdnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:17 Gürpınar, Beylikdüzü • Harita
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Bahçelievler Mahallesi Begonyalı Sokak No:7- 9, İstanbul • Harita
Bahçelievler Özel Aile Hastanesi
İzzetpaşa Mahallesi Yeni Yol Caddesi No:3/14 Nurol Tower, Şişli • Harita
Üropark Ürolojik Çözümler
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Metabolik cerrahi Daha fazlaAlemdağ Yanyolu Cad. No:36, Ümraniye • Harita
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Cevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
İstanbul Onkoloji Hastanesi
İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaHürriyet Mah. E.Edirne Asf.No:124/B 256 Sok. Beşyüzevler, Gaziosmanpaşa • Harita
İstanbul 500 Evler Şafak Hastanesi
Zuhuratbaba M.Dr.T.Sağlam Cad.N10 Bakırköy, Bakırköy • Harita