Obsesif-Kompulsif Bozukluk, Kadıköy
Caferağa Mahallesi, İstanbul • Harita
Haşim Belten Kadıköy Ofisi
Uzm. Kl. Psk. Emel Kaya
Psikoloji
Suadiye Mah.Bağdat Cad.Köşk Apart.No.428 Kat.4 Daire 7.Kadıköy, İstanbul • Harita
Emel Kaya Muayenehanesi
Bağdat Caddesi, İstanbul • Harita
Muayenehane
Psk. Ahmet Volkan Uygun
Psikoloji
Zühtüpaşa, Bağdat Caddesi. No:41 Vedathan İş Merkezi Kat:1 Daire:55, İstanbul • Harita
Psikolog Ahmet Volkan Uygun / Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Uzm. Dr. İpek Kuşçu Özücer
Çocuk ve ergen psikiyatrisi
Suadiye, Kazım Özalp Sk. No: 26 Kat:3, İstanbul • Harita
Madalyon Psikiyatri Merkezi İstanbul Suadiye
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaBağdat Cad.No:263 Caddebostan, İstanbul • Harita
Lifemed Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Nükleer tıp, Diyetisyen Daha fazlaBağdat Cad.No:191/A Çiftehavuzlar, İstanbul • Harita
Lifemed Tıp Merkezi
Bağdat Cad.No:263 Caddebostan, İstanbul • Harita
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Endodonti Daha fazlaDoktor Erkin Caddesi, Kadıköy • Harita
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Psk. Merve Kılıç Yalçınkaya
Bağdat Caddesi Trak Apt. No:149/7 Feneryolu, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Sevcan Karakoç Demirkaya Muayenehanesi
Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi No:332/5 Refik Bey Apartmanı, Kadıköy • Harita
Sayo Terapi Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Hematoloji
, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji Daha fazlaİnönü Cad. Okur Sok. No:20 Kozyatağı, Kadıköy • Harita
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Psk. Ecem Sercan