Öğrenme Güçlükleri, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Yasemin Çakan Çelik Muayenehanesi
Küçükbakkalköy Mah. Işıklar Cad. No: 37 QBMED Muayenehaneleri 304 Numaralı Ofis Kat: 3, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Emel Sarı Gökten Kliniği
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:23/9 Vital Fulya Plaza, İstanbul • Harita
Bedriye Emel Tütüncü Muayenehanesi
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi Ihlamur Sokak No:1/31, Ataşehir • Harita
Çocuk ve Genç Psikolojik Danışmanlık ve Psikiyatri Merkezi
Elmalıkent Mahallesi, Adem Yavuz Cad. No:1, Ümraniye • Harita
Ümraniye Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kartaltepe, Nur apart, Incirli caddesi, Faik Köksal Sk. no:1 Daire:2, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Esra Atasoy Subaşı - Çocuk ve Ergen Psikiyatristi
Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu • Harita
Koç Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
İstanbul • Harita
Doktor Muayenehanesi
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
Bağdat Caddesi Erenköy Mahallesi Bilim Sokak Işık Apt. No: 7/1, İstanbul • Harita
Beril Taşkın Muayenehanesi
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita