Okula Uyum Sorunları, Karabağlar
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Kağan AY Danışmanlık - Gazi Mahallesi Önder Caddesi no 101 kat 3 daire 5, Gaziemir • Harita
Kağan AY Danışmanlık Gaziemir
İnönü Cd. Piri Reis Mah. No:236 K:1, D:4, Konak/İzmir, İzmir • Harita
Yaşam Psikoloji
Bahçelievler Mahallesi Halide Edip Adıvar Caddesi No:2 K:4 D:14, İzmir • Harita
Acedia Psikoloji
Eğitim Mahallesi, Ata Caddesi, No7 Kat6 Daire17, Varsan Apt, Balçova/İzmir, İzmir • Harita
Psikolog Merve Yurtsever
İnönü caddesi Piri Reis Mahallesi, İzmir • Harita
Yaşam Psikoloji Merkezi
Çankaya, İzmir • Harita
Psk. Hande Alkan
Yeni Kale mahallesi Sütçüler caddesi No:115 daire:6 Kültürkent sitesi, İzmir • Harita
Sena Toros
Psikoloji, Aile danışmanlığı
Atıf Bey Mah. Önder Cad. No:24 Hamdi Ağa Apt.D: 1, İzmir • Harita
PMA Psikolojik Danışmanlık Merkezi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Pratisyen, Psikiyatri, Akupunktur, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaMithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir • Harita