Orta Kulakta Sıvı Toplanması, Şahinbey
Alleben Mah. Kemal Köker Cad.No:41, Gaziantep • Harita
Gaziantep Özel Hatem Hastanesi
Osmangazi Mahallesi Mona Roza Caddesi No: 1/B, Şehitkamil • Harita
Op. Dr. Ahmet Altuntaş Muayenehanesi
Batıkent Mah. 09067 nolu Sk. No:3A İç kapı no:24 (Trio Terrace ofis ve konutlar,Kahve dünyası üstü), Gaziantep • Harita
Op. Dr. Koray Tümüklü Muayenehanesi
Düztepe Mah. Özdemirbey Cad.No:2 Sadıklar Sok., Şahinbey • Harita
Özel Düztepe Yaşam Hastanesi
Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:1, Şehitkamil • Harita
Liv Hospital Gaziantep
Atakent Mahallesi 2015. Caddesi No:8, Şehitkamil • Harita
Bossan Hospital
Medical Point Gaziantep Hastanesi
Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji Daha fazlaMücahitler Mah. 52063. Sk. No:2, Şehitkamil • Harita
Medical Point Gaziantep Hastanesi
Atakent Mahallesi 2015. Caddesi No:8, Şehitkamil • Harita
Bossan Hospital
Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaSavcılı Mahallesi İnönü Caddesi No:156, Şahinbey • Harita
Değirmiçem Mh. Mithat Enç Cd. 19/A, Gaziantep • Harita
Op.Dr. Ramazan Dengiz Klinik
Savcılı Mahallesi İnönü Caddesi No:156, Şahinbey • Harita
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji Daha fazlaTepebaşı Mah. Yüksek Sok. No: 3/A, Şahinbey • Harita
Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40, Şahinbey • Harita
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi