Paranoya, İstanbul
Halaskargazi Mah. Valikonağı cd. No:65, İstanbul • Harita
Uzm Dr Bülent Bilgi
Moodist Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52, Üsküdar • Harita
Moodist Hastanesi
Suadiye Mh. Berna Sk. Selamet Apt. No:6 Daire:6, İstanbul • Harita
Alper Baş Muayenehanesi
Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi, Marina Park Apartmanı Bina no:26 İç Kapı no:2 kadıköy/istanbul, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Ruken Ağaçhanlı Vural Muayenehanesi
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz
, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAhmet Mithat Efendi Cad. No:17 (Bağdat Cad. Sahil Yolu Kalamış Mevkii) Fenerbahçe, Kadıköy • Harita
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaSaray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18, Ümraniye, Ümraniye • Harita
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
Bağdat Caddesi Göztepe Işıklar Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi Yaman Apartmanı No 36 Kat 1 Daire 2, Kadıköy • Harita
Bağdat Psikiyatri
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Caferağa mah Mühürdar cad No:83/1 Uras Apt Kadıköy, İstanbul • Harita
MODA Psikiyatri&Psikoterapi
Saray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18, Ümraniye, Ümraniye • Harita
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
Caddebostan Mah. Operatör Cemil Topuzlu Cad. Park Apt. No: 68/1 Kat 2 Daire 6, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Cüneyt Evren Muayenehanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaFevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
İstanbul • Harita
Doç. Dr. Arzu Çiftçi