Perianal Abse, Fatih
Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih • Harita
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Dursun Fakih Sok.No:1, İstanbul • Harita
Doktor muayenehanesi
Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, İstanbul • Harita
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd,, İstanbul • Harita
İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi
Haseki Sultan Mah. Haseki Cad.No:20 Kat:1, İstanbul • Harita
SAĞ-DAN (Özel Sağlık ve Tıbbi Danışmanlık hizmetleri Ltd. Şti.)
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
Kasap İlyas Mah. Org. Abdurrahman Nafiz Gürman Cd., Fatih • Harita
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Bezmialem International Clinic
Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Algoloji, Spor hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Çocuk genetik hastalıkları Daha fazlaAdnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi), Fatih • Harita
Bezmialem International Clinic
Prof. Dr. Osman Baran Tortum
Genel cerrahi
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Çocuk romatolojisi Daha fazlaCerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon Daha fazlaDursun Fakih Sok.No:1, İstanbul • Harita