Psikiyatrik Bozukluk, İstanbul
Zuhuratbaba Mah.Akıncılar sok.No:2 iç kapı no:10, İstanbul • Harita
Dr. Zerrin Binbay Muayenehanesi
Moodist Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52, Üsküdar • Harita
Moodist Hastanesi
Avicenna Hastanesi Ataşehir
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Spor hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Mezoterapi Daha fazlaAtaşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul, Ataşehir • Harita
Avicenna Hastanesi Ataşehir
Medicana Kadıköy Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaZühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11, Kadıköy • Harita
Medicana Kadıköy Hastanesi
Uzm. Dr. Pelin Bozkurt
Psikiyatri
Emek Mahallesi Yenice Sokak No:7, Sancaktepe • Harita
Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Barbaros Mahallesi Al Zambak Sok. Varyap Meridian A Blok No:2 Kat:5 No:61, İstanbul • Harita
Muayenehane - İSTANBUL
Zuhuratbaba Mahallesi, Yüce Tarla Cd. No.3 D:1, 34147, İstanbul • Harita
Ali Korkmaz Muayenehanesi
Suadiye Mh. Berna Sk. Selamet Apt. No:6 Daire:6, İstanbul • Harita
Alper Baş Muayenehanesi
Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi, Marina Park Apartmanı Bina no:26 İç Kapı no:2 kadıköy/istanbul, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Ruken Ağaçhanlı Vural Muayenehanesi
Kartaltepe Mahallesi Başarı Sokak no:1 kat:4 daire:8, İstanbul • Harita
Tuğba Gümüş Muayenehanesi
Teşvikiye Mahallesi Hacı Emin Efendi Sokak Hasan Hilmi Paşa Apartmanı No:38 Daire:1, İstanbul • Harita
Necip Çapraz Muayenehanesi
Feneryolu Mah. Bağdat Cad. No:101 D:6, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Rümeysa Alaca
Fenerbahçe Mah. Lalezar Sok. Ferit Bey Apt. No 9 kat 2 no 4, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. İdris Üre Kliniği
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz
, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaAhmet Mithat Efendi Cad. No:17 (Bağdat Cad. Sahil Yolu Kalamış Mevkii) Fenerbahçe, Kadıköy • Harita
Üsküdar Üniversitesi NP Feneryolu Tıp Merkezi
Memorial Bahçelievler Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Bağdat Caddesi Göztepe Işıklar Tütüncü Mehmet Efendi Caddesi Yaman Apartmanı No 36 Kat 1 Daire 2, Kadıköy • Harita
Bağdat Psikiyatri