Rahim ve Vajina Sarkması, Toroslar
Limonluk Mah. Ali Kaya Mutlu Cad. No:37 K:7 No:11 Net Ofis, Mersin • Harita
Nihal Erdoğan
Korukent Mahallesi 96015. Sokak, Toroslar • Harita
Mersin Şehir Hastanesi
Çankaya Mahallesi İstiklal Caddesi 4738. Sokak Ömer Hayta İş Hanı No:15, Akdeniz • Harita
Aysun Kale Muayenehanesi
İstiklal Cad .Eren Apt No1/10 Öagür Çocuk Parkı Yanı, Mersin • Harita
Zekıye Aksüt Muayenehanesi
Özel IMC Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp Daha fazlaTurgut Reis Mahallesi İstiklal Caddesi No:196 - 198, Mersin • Harita
Özel IMC Hastanesi
Mersin • Harita
MERSİN ŞEHİR EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaKorukent Mahallesi 96015. Sokak, Toroslar • Harita