Selülit, Karşıyaka
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Mansuroğlu mah. Parkoffice Plaza 288/4 sok. No: 16 D:20 Bayraklı / İzmir, İzmir • Harita
İz Clinic Estetik Plastik Cerrahi
Alsancak mah.Atatürk cad.no: 296 Çerkez İbrahim çifci apt kat:4 daire:4, İzmir • Harita
Prof. Dr. Fatih Uygur Muayenehanesi
Mustafa Enver Bey Caddesi, Feyzal Apt. No:13 D.1 Alsancak/İzmir, İzmir • Harita
Özgür Sunay Muayenehanesi
Op. Dr. Murat Ataseven
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Akupunktur, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Mansuroglu Mah. 288/4 Sokak No:9/1 K:3 Ofis No:55, İzmir • Harita
Op.Dr.Murat Ataseven Muayenehanesi /Avcılar Exclusive
Doç. Dr. Özlem Karataş Silistreli
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Talatpaşa Bul. No:27 Kat:5 Alsancak, İzmir • Harita
Özlem Karataş Silistreli Muayenehanesi
Kültür Mh. Cumhuriyet Blv. No: 140-1 Işık Apt. Kat: 2 Daire: 2 Alsancak, İzmir • Harita
Cenk Demirdöver Kliniği
Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı Güneş No : 80 İç Kapı No : 6, İzmir • Harita
Op. Dr. Mehmet Kaya Muayenehanesi
Bayraklı, İzmir • Harita
Nejdet Şişman Muayenehanesi
Kültür Mah. Cumhuriyet Bulvarı No135 Kat :4 Daire :7, Alsancak, İzmir • Harita
Adnan Menderes Muayenehanesi
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Girişimsel radyoloji Daha fazlaİmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka • Harita
1394 Sok. No:15 K1 D3 Alsancak, Konak • Harita
Op. Dr. Özcan Ülgen Ege Estetik Cerrahi
Folkart Towers A Blok 32. Kat Bayraklı, İzmir • Harita
Op. Dr. Osman Tan Muayenehanesi
1421 Sok.Kahramanlar Mah. No:29, İzmir • Harita
İzmir Özel Gazi Hastanesi
Doç. Dr. Önder Karaaslan
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Folkart Towers A Blok 32. Kat, İzmir • Harita
Doç. Dr. Önder Karaaslan Muayenehanesi
Mimar Sinan Mahallesi Şair Eşref Bulvarı Aygıt Apartmanı No:62/4 Alsancak, İzmir • Harita
Prof. Dr. Haluk Vayvada
Adalet Mahallesi Manas Bulvarı No:31 Folkart Towers B Kule Kat 21 daire 2102 Manavkuyu Bornova izmir, İzmir • Harita
Seyit Ali Kızılkaya Muayenehanesi
Yalı, 6518. Sk. NO:44 D:3,, İzmir • Harita