Sınav Kaygısı, Canik
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Psk. Dan. Ezgi Atalay
Psikolojik danışma ve rehberlik
ÇAY MAHALLESİ MUSTAFA KEMAL GÜNEŞDOĞDU CADDESİ NO:35/B KAT:2 DAİRE:5, Samsun • Harita
ATALAY PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK
19 Mayıs Mahallesi İstiklal Caddesi No:83 Kat:3, Samsun • Harita
Psk. Buse Azar Muayenehanesi
Uzm. Kl. Psk. Necla Afyonkale Talay
Psikoloji
Mimar Sinan Mh. İsmet İnönü Bulv. No:211/2 Nair Apt. (Türkiş Eğitim Merkezi yanı - İDAŞ Yatakları / Onur Mobilya üstü), Samsun • Harita
Psikoodak - Bireysel ve Kurumsal Danışmanlık
Psk. Abdurrezzak Özer
Psikoloji, Aile danışmanlığı
Sarıcalı Mah.372.Sok.Kat:2 No:1, Samsun • Harita
Neuro Sound Çarşamba Dikkat ve Algı Merkezi
Psk. Dan. Beyza Altan
Psikolojik danışma ve rehberlik
Bahçelievler Mah. İstiklal Cad. No.162 Ar Apartmanı A Blok Daire: 2, Samsun • Harita
PSİKOSAMSUN
Yenimahalle Ali Gaffar Okkan Caddesi No:33 D:kat 1 daire 3, Samsun • Harita
Koray Karabekiroğlu Muayenehanesi
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaKışla Mahallesi Mahallesi Barış Bulvarı No: 199, İlkadım • Harita
Samsun Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Önder Uzun Ofisi
Psk. Damla Koldere
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Endodonti Daha fazlaKörfez Mahallesi 19 Mayıs Üniversitesi, Atakum • Harita
Ondokuz Mayıs Üniversitesi
Uzm. Kl. Psk. Aleyna Armutçu
Psikoloji
Kılıçdede Mahallesi Kastamonu Sokak No:6/5 Bor konut Center İş Merkezi, Samsun • Harita
Uzm.Kl.Psk Aleyna Armutçu
Psk. Hande Ünal