Sinir Kesisi, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Sahil Yolu No:2 Evliya Çelebi Mah., Tuzla • Harita
Tuzla Gisbir Hastanesi
Üsküdar • Harita
Cumhuriyet, 1993. Sk. Ferah Residence No:22 Kat:17 Daire:118, 34520 Beylikdüzü/İstanbul, İstanbul • Harita
Mustafa Murat Öztürk Muayenehanesi
Akatlar Mahallesi Cebeci Caddesi No: 18 Etiler, İstanbul • Harita
Onur Sümer Muayenehanesi
Levazım mah Koru sok Zorlu center residence T1 daire 123 Beşiktaş / İstanbul Beşiktaş, İstanbul, İstanbul • Harita
Ümran İleri Muayenehanesi
Prof. Dr. Halil İbrahim Canter
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi
Fenerbahçe Mahallesi Bağdat Caddesi No:144 D:5, İstanbul • Harita
Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
İntermed Nişantaşı Polikliniği
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği Daha fazlaTeşvikiye Cad.Bayer Apt. No:63 Kat:1, Şişli • Harita
İntermed Nişantaşı Polikliniği
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaAli Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir • Harita
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
Ataköy 7-8-9-10 Mahallesi Ataköy Towers B BLok 8.kat No;107, İstanbul • Harita
Serkan Balta Muayenehanesi
Büyükşehir, BRAND İSTANBUL PARK, Beylikdüzü Cd. No: 5/1 B Blok Kat 7, D: 53A,, İstanbul • Harita
Prof. DR. Haluk Çabuk Muayenesi
Acıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy • Harita
NB Kadıköy Hastanesi
Zuhuratbaba Mah, Uğurlu Konakları, Vankulu Sk. No:6 D:B Blok D:1, İstanbul • Harita
Dr. Taner Aksu
Teşvikiye Mah. Hakkı Yeten Cad. Doğu İş Merkezi Kapı No:15 Kat 7, D:No:16, İstanbul • Harita
SCA CLİNİC
Mimar Sinan Mah, Mimar Sinan Cd. No:72, İstanbul • Harita