Şişmanlık (Obezite), İlkadım
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Bahçelievler mahallesi istiklal caddesi no:198 pınar apartmanı kat:1 daire:4, Samsun • Harita
Psk. Nisa Kutbay
Körfez Marina Vista Atakum Bulvarı No: 21/26, Samsun • Harita
Mana Psikoloji Merkezi
Karadeniz mah. Lise cad. İnce sok. no:103/1 Mesutoğlu Apt., Samsun • Harita
Psk. İzel Çelik Gökdemir
Baruthane Mah. Demirköy Sk. No: 33 Ihlamur Sitesi Ihlamur Vadi Evleri, Samsun • Harita
Psk. Rabia Nigar Tok
Güzelyalı Mah. 3020. Sk. No:24, Samsun • Harita
Uzman Psikolog Yankı Erdönmez Çamoğlu
Güzelyalı Mah. Demirworld 3004. Sk. No:9/4, Samsun • Harita
Psk. Ezgi Özdemir
Kılıçdede Mah.56'lar Sokak.No:46/3 Kat:2 Bakon Ellialtılar Apt. İlkadım, Samsun, Samsun • Harita
Psk. Merve DEMİRCİOĞLU
Cumhuriyet, İsmet İnönü Blv. No:210 D:16, Samsun • Harita
Flamingo Psikoloji Merkezi
Körfez Mah. Atatürk Bulvarı 5.Kısım No :11 Daire :3-4, Samsun • Harita
Op. Dr. Nurullah Burak Korkmaz Kliniği
Kale Mah.Fatih Temiz İş Merkezi.C Blok.Kat 1.Daire 1 Ilkadim, Samsun • Harita
Kaliteli Yaşam Merkezi
Cumhuriyet mah. Alparslan bulvarı no 6 daire no 8 erman apartmanı Atakum / SAMSUN, Samsun • Harita
Körfez Mah. Atakum Blv. 5019. Sokak No:21/A K:1 D:6 MarinaVista, Samsun, Samsun • Harita
Uzm. Kl. Psk. Büşra Kutlu
Bahçelievler Mah. İstiklal Cad. Petek Apt. Kat 1 Daire 1, Samsun • Harita
Ohana Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Kuzey yıldızı mah. 100. Yık bulvarı Akra Plaza Kat:1 Daire:5 Canik - Samsun, Samsun • Harita
Dyt.Yasemin Kasap
Hürriyet Mahallesi Süleymaniye Caddesi no : 42 / 12 Hasgül apartmanı İlkadım, Samsun • Harita
SEYA Psikoloji
Çay Mahallesi Hacı Yunuszade Mehmet Günesdoğdu Cd. Güneşdoğdu Plaza No:1/A K:2 D:4, Samsun • Harita
Dyt. Serra Özkefeli
Güzelyalı Mahallesi Atatürk 3. Kısım Bulvarı no:48 kat:5 daire:9,, Samsun • Harita
Uzm. Kl. Psk. Ahmet Önbaş
Cumhuriyet mah. Alparslan bulvarı Sungur apt. no:32 kat:3 daire:6 Atakum Samsun, Samsun • Harita
Uzman Diyetisyen Aslıhan Şahiner Beslenme ve Diyet Kliniği
Kale Mah. İstiklal Cad. Atalay Apt No:35 Kat:3, Samsun • Harita
Dyt. Merve Uzun
Güzelyalı mah. 3031 sokak Atlas apt. No:2 Daire:5 Atakum Samsun, Samsun • Harita
Çağla Karaman Muayenehanesi