Spastik Kolit, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Medicana Kadıköy Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaZühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11, Kadıköy • Harita
Medicana Kadıköy Hastanesi
Caddebostan Mah. Bağdat Cad. Kavaklı Sk. Aliye Apartmanı No:2/5 Kat :3, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Tuğba Taşcı
Halaskargazi Cad. Atamın Apartmanı No.210 Kat:4 Daire:5, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Gamze Budak
Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen Daha fazlaCevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi Daha fazlaDoğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Cemil Topuzlu Caddesi No:46/1 Çiftehavuzlar, Kadıköy • Harita
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt • Harita
İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir
ATAKENT MAH. 4.CADDE NO: 36 Halkalı, İstanbul • Harita
BHT CLINIC İSTANBUL TEMA HASTANESİ
Doğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Tantavi Mah. Estergon Cad. Sur Yapı Exen Sitesi F Blok K:16 D:190, İstanbul • Harita
Dr. Filiz Gültekin Kliniği
Medicana Ataköy
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaAtaköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy • Harita
Medicana Ataköy
Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:28-31, İstanbul • Harita