Spina Bifida, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Pendik Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Teşvikiye, İstanbul • Harita
Umut Yaka Muayenehanesi
Birlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler • Harita
Esenler Medipol Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Altunizade mah. okul sokak Altunizade sitesi A blok d:5, İstanbul • Harita
Duyu Çocuk Altunizade
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti Daha fazlaFatih Cad.No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Yayla Mah. Vatan Cd.. No:40/L, İstanbul • Harita
FizyoROM
Eğitim mahallesi Ahsen çıkmazı sokak No:2 Kat:5 Erdemler İş Merkezi, İstanbul • Harita
Fizyoterapistüdyo
Ataşehir Atatürk mah, İstanbul • Harita
Uzm. Fzt. Fatma Yüksek
Kadıköy • Harita
G Therapy Türkiye
Barbaros Mah Batı Ataşehir Ağaoğlu My Newwork No:3 Kat:4, D:44, Ataşehir/İstanbul, İstanbul • Harita
Erkan Kaptanoğlu Muayenehanesi
19 Mayıs Mah. 19 Mayıs Cad. No: 3 Golden Plaza, K: 5 D: 9, İstanbul • Harita
Dr. Tahsin Saygı Muayenehanesi
Göztepe Mah. Bağdat Cad. Alemdar Apartmanı No:213 D:4, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Alper Karaoğlan Muayenehanesi
Kurtköy, Sena Sk. No:35/1, İstanbul • Harita
Kurtköy Terapi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5 Yanyol Caddesi Avrupa Rezidans ve Ofis projesi 1/B Blok (Rezidans Bloğu), İstanbul • Harita
Fzt. Selinay Yıldız