Terleme, Fatih
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Uzm. Dr. Devrimsel Harika Ertem
Nöroloji
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi
Uzm. Dr. Sema Targıt Akbaşak
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaSahip Molla Cad.No:1 Beykoz, İstanbul • Harita
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaZuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy • Harita
Prof. Dr. Hüseyin Turan Atay
Doktor Muayenehanesi
Dr. Rabia Yeşil
Op. Dr. Gökçe Cangel
Göğüs cerrahisi
Yerebatan Cad.Salkımsöğüt Sok.No:9 Yerebatan Basın Disp.Cağaloğlu, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Deniz Sicimoğlu Çelebi
Sahip Molla Cad.No:1 Beykoz, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Ayşenur Kaymaz
İstanbul, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Ural Kaptan
Doktor Muayehanesi
İç hastalıkları, Nefroloji, Nöroloji
, Dermatoloji, Göğüs cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği, Pratisyen Daha fazlaAlemdar Mahallesi Yerebatan Cad. Salkımsöğüt Sokak No:9 Yerebatan Basın Disp. Cağaloğlu, İstanbul • Harita
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Kadın hastalıkları ve doğum Daha fazlaAdnankahveci Cad. No:49 Ferahevler, İstanbul • Harita
Tarabya Tıp Merkezi
19 Mayıs Mah. Şemsettin Günaltay Cad. Kaya Sultan Sokak Tüncel Apt. No: 7 D: 7, Kadıköy • Harita
Mehmet Emin Çakir Muayenehanesi
Mehmet Emin Çakir Muayenehanesi