Tırnak Mantarı, Beşiktaş
Yeşilce Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:24, Kağıthane • Harita
Özel Esha Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Academic Hospital
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaMurat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar • Harita
Özel Academic Hospital
Acıbadem Etiler Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaNispetiye Caddesi No:40 Levent, Beşiktaş • Harita
Acıbadem Etiler Tıp Merkezi
Rumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer • Harita
İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi
Abdi İpekçi Cad, Teşvikiye, Şişli No:19, İstanbul • Harita
Quartz Clinique
Fulya Ortopedi ve Omurga Merkezi
El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji
Dikilitaş Mahallesi Yeşilçimen Sokağı No:9/3, Beşiktaş • Harita
Fulya Ortopedi ve Omurga Merkezi
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi Ek Bina
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği Daha fazlaKaragözsırtı Cad.No:1 Tepeüstü, İstanbul • Harita
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi Ek Bina
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası
İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Psikiyatri Daha fazlaKalfaçeşme Sok.Validebağ Koşuyolu, Üsküdar • Harita
İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi Validebağ Ek Binası
Doç. Dr. Erman Melikyan
El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji
Güzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul • Harita
İstanbul Özel Amerikan Hastanesi
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Geriatri, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji Daha fazlaLevent Mah. Büyükdere Cad. No:120, İstanbul • Harita
Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
Uzm. Dr. Nilüfer Tüysüz