Travma, Adana
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Turgut Özal Bulvarı, Şair Hasibe Hatun Caddesi, Ali Yıldırım Apt. Kat: 1 Daire: 1 (Gönül Ferhat Baykara İlkokulu karşısı) Çukurova/Adana, Adana • Harita
Dönüşüm Psikolojik Gelişim & Danışmanlık ve Psikodrama Merkezi
Turgut Özal Bulvarı Güzelyalı Mahallesi 81080 Sokak No:2, Adana • Harita
Uzman Bilgim Psikolojik Danışmanlık Merkezi (Uzm. Psk. Servet Karamazakcadik)
Çınarlı Mahallesi Atatürk Caddesi No:29/1402-1403 Özülkü İş Merkezi, Seyhan • Harita
Özel Kariyer Aile Danışma Merkezi
Psikolojik danışma ve rehberlik
Güzelyalı Mahallesi, Adana • Harita
Luna Çocuk Ergen ve Aile Psikolojik Danışmanlık Merkezi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri Daha fazlaYenibaraj Mah. H.Ömer Sabancı Cad., Seyhan • Harita
Psk. Derya Yıltekin
Psikoloji
Pınar Mahallesi Ali bozdoğanoğlu Bul Ali Harman Apt. Altı, No:10/A, 01170 Seyhan/Adana, Adana • Harita
Adana Odak Tıp Merkezi
Adana, Adana • Harita
Psk. Çağla Akar
Psk. Seyhan Bezar
Psikoloji
Mahfesığmaz mahallesi 79048 sokak alpargün kule sitesi mo:4/2/1 c blok kat 1 daire 1, Adana • Harita
Denge psikoloji
Uzm. Dr. Sümer Güven Öztanrıöver
Psikiyatri
Yenibaraj Mah. 68023. Sokak Selahattin Sulular Apt No: 2/4, Seyhan • Harita
Sümer Güven Öztanriöver Muayenehanesi
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Akupunktur Daha fazlaYıldırım Beyazıt Mahallesi Kozan Caddesi No:755/A, Sarıçam • Harita
Özel Batıkent Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Duygu Ruh Sağlığı Merkezi Park Şubesi