Uyku Apnesi, Kayapınar
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Talaytepe mah. Wins Town Avm karşısı. Positive İnfinity B blok kat:5 no27, Diyarbakır • Harita
Op. Dr. Samet Taştan
Medya Kavşağı Kayapınar Caddesi 263. sokak Nurpolat 2 Sitesi Ablok Girişaltı ( DicleKent BestFırın Karşısı ve Sadık Künefe Karşısı), Kayapınar • Harita
Diyardent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
MEZOPOTAMYA MAH. 326.SOKAK Çeysa ADRES 75 PLAZA B/BLOK Kat:12 KAPI No: 23, Diyarbakır • Harita
Doç.Dr.Bilal Sizer Muayenehanesi
Bağcılar mahallesi Urfa Yolu 1. KM Buğdaycılar Plaza A Blok Kat:3 No:22, Diyarbakır • Harita
Dr Recep Güzel Muayenehane
Dünya Kavşağı HMT21 Plaza A Blok Kat 6 No 21, Diyarbakır • Harita
Dt. Uğur Karadaş Muayenehanesi
Nazım hikmet cad. or çelik city a blok no 2, Diyarbakır • Harita
Diş Hekimi Gülay İlhan Aydoğan Muayenehanesi
Medya Mahallesi Dünya Kavşağı Hmt 21 Plaza B blok Kat: 5 d: 20 Kayapınar, Diyarbakır • Harita
Şener Kayapınar Muayenehanesi
Fırat Mah. Mahabad Bulvarı Mega Arslan Cad. 75 Plaza B Blok 4/21, Diyarbakır • Harita
Op. Dr. Haluk Bilek
Fırat Mah. Mahabat Bulv. Mega Arslan Cadde 75 Plaza A Blok Kat:11 No: 61, Diyarbakır • Harita
A.Ediz Yorgancılar Muayenehanesi
Fırat Mah. 507 Sk. Çeysa Serhat Plaza A Blok Kat:10 Daire:28, Diyarbakır • Harita
FBA CLINIC
Medya Mah. Mahabat Bulvarı (Dünya Kavşağı) HMT21 Plaza B Blok Kat:3 No:12 Kayapınar, Diyarbakır • Harita
Serap Gülçin Çetin Muayenehanesi
Vefa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Kayapınar Şubesi
Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar • Harita
Dt. Mizgin Demir Sevgil
Diş hekimi
Fırat Mahallesi Mezopotamya Bulvarı No:23/C Blok Şehri Emin 2 Sitesi, Diyarbakır • Harita
Özel Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz Daha fazlaTalaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar • Harita
Dr. Serkan Dedeoğlu
Kulak burun boğaz
Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar • Harita
Dt. Süleyman Er
Diş hekimi
Diclekent, Akbank Bitişiği, Diclekent Blv., 21100 Kayapınar/Diyarbakır, Diyarbakır • Harita
Süleyman Er Muayenehanesi
Özel Beyaz Işık Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi