Yaygın Anksiyete Bozukluğu, Kağıthane

Levent Caddesi Levent Mahallesi No:12, Beşiktaş Harita

Özel Us Psikiyatri Enstitüsü

• Memorial Şişli Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazla

Memorial Şişli Hastanesi

• Boğaziçi Üniversitesi, İstanbul Harita

Derin Günel

• Nef09 haritası Sanayi, Hümeyra Sokagi No:10, 34415 Kâğıthane/İstanbul, İstanbul Harita

Recep BULUT Psikolojik Danışmanlık Merkezi

• Tepecik Yolu Devran Apt. No:1/11 Etiler/İstanbul, İstanbul Harita

Uzm. Kl. Psk. Tuğba Sancar

• Şişli , İstanbul Harita

Psikoid psikoloji Merkezi

• 19 Mayıs Mahallesi Halaskargazi Caddesi No:190/7, Şişli, İstanbul Harita

La vita Psikolojik Danışmanlık Merkezi

• Merkez Mahallesi, İstanbul Harita

Şisli merkez mah büyükdere cad idealtepe apt no :37 kat:4 da:5 şişli İstanbul 34381

• 19 Mayıs Mahallesi Halaskargazi Caddesi No:190/7, İstanbul Harita

La Vita Psikolojik Danışmanlık Merkezi

• İstanbul, Şişli Harita

Uzm. Kl. Psk. Deniz Yalçın

• Akatlar Mahallesi Pelin Sokak No:7 5. Gazeteciler Sitesi A6/4 Blok, İstanbul Harita

Kiddy Family Club

• Ayazağa Mahallesi Cendere Caddesi No:12-A, Sarıyer Harita

Uzm. Kl. Psk. Mine Algaç

• Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Psikiyatri Daha fazla

Cemil Aslan Güder Sok.No:8, İstanbul Harita

Özel Gayrettepe Florence Nightingale Hastanesi

• Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli Harita

Memorial Şişli Hastanesi

• Levent Caddesi Levent Mahallesi No:12, Beşiktaş Harita

Özel Us Psikiyatri Enstitüsü

• Fulya Mah. Ortaklar Cad. Mevlüt Pehlivan Sok. Şıpka Apt. No:4 Daire:11 mecidiyeköy / İstanbul, Şişli Harita

Psikohelp Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

• Çayır Çimen Sokak Emlak Kredi Bankası Blokları C-3 No:9/11 Levent, Şişli Harita

Face to Face Therapia Psikolojik Danışmanlık ve Evlilik Terapileri Merkezi

• Şişli Florence Nightingale Hastanesi

İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazla

Abide-i Hurriyet Caddesi No: 164, Şişli Harita

Şişli Florence Nightingale Hastanesi