Uzm. Dt. Hatice AÇIKEL, 1989 yılında Mersin'de doğmuştur. İlkokul, orta okul ve lise eğitimini Mersin’de tamamlamıştır. Yüksek Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamladıktan sonra 2014 yılında yapılan Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı’nda (DUS) Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Pedodonti Anabilim Dalı’nda Araştırma Görevlisi olmaya hak kazanmıştır. 2014-2017 yılları arasında Pedodonti Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimine başlamış ve bitirmiştir.

2017 yılında "YER TUTUCU OLARAK KULLANILAN LİNGUAL ARK APAREYLERİN KLİNİK BAŞARI VE ETKİNLİĞİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ'' adlı tezini sunmuş ve Pedodonti Uzmanı ünvanını almıştır. Kocaeli Özel Kartepe Ağız Diş Sağlığı Merkezinde 2017-2019 yılları arasında görev yaptıktan sonra, Özel Mersin Dentpark Ağız Diş Sağlığı Polikliniğin'de hastalarına hizmet vermiştir. Şuan Junior Smile Çocuk Diş Kliniği'nde görevine devam etmektedir.

Uzm. Dt. Hatice AÇIKEL, Yurtiçi ve yurtdışında eğitim ve bilimsel faaliyetlerde bulunmuştur. Uluslararası Çocuk Diş hekimleri (International Association of Pediatric Dentistry) ve Avrupa Çocuk Diş hekimleri Birliği (European Academy of Paeditric Dentistry) üyesidir. Çalıştığı alanlar; bebek ve çocuk diş sağlığı, engelli bireylerin diş sağlığı, çocuk ve ergenlerde görülen diş yaralanmaları, rejeneratif tedaviler, koruyucu ve önleyici hekimlik, spor diş hekimliği ve genel anestezi altında uygulamalar. Ulusal ve uluslararası bilimsel kongrelerde sunduğu akademik çalışmaları:

Primary Fused Teeth and Findings in Permanent Dentition

Hatice AÇIKEL, Emine ŞEN TUNÇ, Derya Güler
The journal of Ondokuz Mayıs University Faculty of Dentistry

Süt Dişlenme Döneminde Lüksasyon Yaralanmaları
Hatice AÇIKEL, Zeynep Şahin, Emine ŞEN TUNÇ
Türkiye Klinikleri J. Pediatric Dent.

Gazi Mh. 1324 Sk. No.34 Talus Apt. No.2, Yenişehir, Mersin

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı) +13 daha fazla

Ağız Koruyucusu

Diş Bakımı

Diş Dolgusu

Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Röportaj

Konum: Junior Smile Çocuk Diş Kliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Hatice hanım çocukların dilinden anlayan, onların ruhuna dokunarak, sakin, sıcak yaklaşımı ile mükemmel bi diş hekimi. Oğlumuzun yaşı küçük olmasına ve kanal dolgu gibi yorucu işlemlerine rağmen sakin ve ilgili yaklaşımı ile tedavisini yaptı. Bu süreçte bizi detaylı şekilde bilgilendirdi. Doktor hanım gibi klinikteki yardımcıları da çok ilgili ve samimiler. Hediyesi içinde

Y
Konum: Junior Smile Çocuk Diş Kliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Doktorumuz özenli, güvenilir, çocuklarla iletişimi çok iyi. Çok mennun kaldık. Kızımın 3 dışını kızım fark etmeden çekti ve travma yaşatması. Tüm işlemleri kızıma rek tek açıkladı sorularını yanıtladı. Tereddüt etmeden gidebilirsiniz.

Konum: Junior Smile Çocuk Diş Kliniği Diş Dolgusu

Kızımın arka süt dişlerindeki ağrı şikayeti ile başvurduk . Dolgu yapılması gerekiyordu.Açıkçası kızım çok nazlı , izin vereceğini düşünmemiştim. Doktorumuz sayesinde acısız, korkusuz bir şekilde 8 yaşındaki kızıma dolgu yapıldı. Kısa sürede ağrısız, ağlamasız işimiz bitti . Motivasyon, iletişim ve ikna kabiliyeti çok yüksek doktorumuz .

Konum: Junior Smile Çocuk Diş Kliniği Diş Dolgusu

6 yaşındaki kızımın kanal tedavisi ve dolguları için tercih ettik ve halen işlemlerimiz devam ediyor. Mersin'de sadece tatile geldiğimiz günlerde uğrayabiliyoruz daha başka illerde de tedavi gördük ama Hatice hanım'la kızımın uyumu bir harika. Hatice hanımın ilgisi olsun açıklamaları olsun tedavi sürecinde konuşmaları ile rahatlatmasi oyun oynarmış gibi işlemleri yapması iletişimi çok çok iyi. Çok teşekkür ederiz ve şiddetle tavsiye ederiz..

Konum: Junior Smile Çocuk Diş Kliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

4 yaşından itibaren düzenli olarak gittiğimiz doktorumuz ve çalışanları her zaman ilgili ve başarılı müdahaleleri ile tüm diş problemlerinize yardımcı ve destek oldular, çok teşekkür ediyoruz.

Konum: Junior Smile Çocuk Diş Kliniği Normal Randevu

Internetten araştırarak kendisine ulaştım. Gerçekten çok memnun kaldık.kizimin ilk disci tecrübesi olmasına rağmen çok çok rahat geçti tedaviler.1 çekim 8 dolgu 1 kanal kızım güle oynaya direnmeden ağlamadan yaptırdık.kendisi ve calisanlarin guler yuzu cocukla iletişimi sakinlestirmesi her yonuyle mukemmel.tebrik ediyorum kendisin.işinin ehli bir hekim.eline emeğine sağlık teşekkürler.

Konum: Junior Smile Çocuk Diş Kliniği Diş Bakımı

Hatice hanımla yollarımız kesiştigi için cok mutlugum , iyi ki karsılaşmısız , kızımın dişlerinde grileşme olmustu o kadar güzel ilgilendi ve açıklayıcı bir şekilde anlattı ki tedaviyi nasıl yapmamız gerektigini neden dişlerinde boyle sorun yaşadıgımızı hepsini ben sormadan aklımda tek bi tane soru işareti bile kalmadan anlatması cok memnun etti beni tedavimizide diş fırçası onerdi ve diş macunu en güzelide siz sormadan herşeyi anlatması , bence bir diş doktoru arıyorsanız ilk adresiniz hatice hanım olmalı tşk ederiz kızımla ilgisi alakası ve en güzeli kızımın dişlerinin dogru bir tedavi ile tekrar bembeyaz oldugu için

Konum: Junior Smile Çocuk Diş Kliniği Diş Çekimi

Hatice hanım o kadar tatlı dilliydi ki 5.5 yaşındaki kızım hiç ağlamadan disini çektirdi işlem bitene kadar kızımla sohbet etti ortam zaten muhteşemdi 3 yaşındaki kızım klinikten ayrılmak istemedi herşey için teşekkür ederim ekip harika

Konum: Junior Smile Çocuk Diş Kliniği Diğer

6 yaşında kızıma başka bir diş doktoru durmaz bu, genel anestezi ile yapalım demişti. Hatice Hanım 6 dolgu ve 2 kanalı inanılmaz bir şekilde rahat yaptı. Çocuklara her şeyi sabırla anlatıyor, oyun halinde diş yapıyor. Kızım büyüyünce diş doktoru olmak istiyor artık :) Ve dişi ağrımıyor. Eli inanılmaz hafif, ilgisi mükemmel.İyi ki böyle hekimler var.

Konum: Junior Smile Çocuk Diş Kliniği Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti) Randevusu

Kızımın diş kontrolü vardı hocama onun için gittik çocuklarla diyaloğu çok iyi narin ve kibar bir şekilde yaklaşıyor her şeyi açık ve net anlatıyor kafanızda soru işareti kalmıyor içinizi rahatlatıyor iyiki tanışmışız