Osman Yılmaz, Cadde İstanbul Plaza, İstanbul Cd. İstanbul Plaza No:28 Zemin Kat:22, Kocaeli
20'lik Diş Çekimi
Acil Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Spc. Diş Kliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Spc. Diş Kliniği
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çocuk Diş Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Spc. Diş Kliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
y.....
Hatice Hocam ile iki yıldır tel tedavisine devam ediyoruz. Süreçte hiçbir aksilik yaşamadım. Tedavi süreci hakkında gereken açıklamaları yapıyor. Kontrol saatlerinde bekletilmedim. Randevu ayarlamada gereken esnekliği sağladılar.
y ...)
Kızım için başvurduk. Plak tedavisine başladı. Sürecimiz devam ediyor. Memnunuz kendisinden hiçbir sorun yaşamadık. Her aradığımızda kendisine ulaşabiliyoruz. Hatice Hanım ilgili bir doktor. Randevu konusunda da bir sorun yaşamadık.
e....ş
Ortodonti tedavisi için başvurdum. Klinikten önerdiler kendisini. Tel tedavisine başladık. Tedavim güzel geçiyor, çok memnunum kendisinden. Kişilik olarak da iyi bir doktor. İşlem öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarını yapıyor. Hastasını her anlamda bilgilendiriyor. Aklımda soru işareti bırakmıyor.
s....k
Plak tedavisi için tavsiye üzerine başvurdum. Sürecim gayet iyi geçiyor. Plak tedavimin sonuna geldim. Tedavim güzel ilerledi. Kendisi çok uyumlu ve bilgi veren bir doktor. Bütün endişelerimi giderdi, her zaman kendisine ulaşabildim, sorularıma cevap aldım. Gereksiz bir işlem yapılır mı diye endişe ediyordum ama gerçekten gereksiz hiçbir şey yapılmadı. Her şey olması gerektiği gibi ilerledi. İçimi bayağı rahatlattı, çok memnunum kendisinden.
ba....
Hatice Hanımla yaklaşık 2 yıldır süren bir tel tedavisi görüyorum. Diş teli tedavisi için araştırarak ulaştım Hatice Hanım’a. Birçok doktor ile görüştüm ama Hatice Hanım’ın alanındaki hakimiyeti ve hastayı detaylı bilgilendirmesi bana güven verdi. Önce hastasının kafasındaki soru işaretlerini yok ediyor. Hatice Hanım çok sempatik bir doktor Kendisi görüşmenin en başında dişlerimin durumu, uygulanılacak tedavi ve süreç hakkında detaylıca bilgilendirdi ki bunun yanında kendisi çok sempatik ve enerjisi yüksek bir insan bu durum size direkt yansıyor. Tedaviye kendisiyle devam etmemde bununda çok büyük bir etkisi var. Kontrollerim devam ediyor. Hastasına karşı çok anlayışlı. Her zaman rahatça ulaşabildim. Süreçten çok memnunum.
se...l
Dişlerimi güvenle emanet edebileceğim en tatlı hekim. Tedaviye başlarken tüm soru işaretlerini giderecek şekilde açıklamalar ve doğru yönlendirmeler yapıldı. Tedavi sırasında oluşabilecek aksilikler veya uymam gerekenler doktorum tarafından söylendi. Kafama bir soru takıldığında veya kendimi tedavimle ilgili huzursuz hissettiğimde her zaman kendisinden güler yüzlü ve rahatlatıcı dönütler aldım. Şu an plak tedavim bitmek üzere ve sonuçtan çok memnunum. Tedavim boyunca gerekli tüm işlemler titizlikle yapıldı.
e....c
Tavsiye üzerine kendisine randevu aldım. Diş teli tedavimin 3. ayındayız şimdilik çok iyi gidiyor
e...
Hatice Hocam, benim tanıdığım en iyi hekimlerden birisi. Bütün samimiyeti ve ilgisi ile bütün tedavi süreçlerimde ilgilendi. Her gittiğimde güler yüzlü olarak karşılandım. Aynı şekilde klinikteki bütün asistanlar ilgi ve alakalarını asla eksik etmediler. Ortodonti tedavisi görmekteyim. Her ay düzenli olarak tel değişikliği ve lastik değişimi yapılıyor. Ve gömülü dişim mevcut, ona ayrı bir işlem yapıyor Hatice Hocam. Süreç hakkında her zaman öncesinde bilgi verir, sonrasında işlem yapar. İşlem sırasında dahi sürekli “Canın yanıyor mu?” diye sorarak beni düşünür. Gittiğim tek diş doktoru kendisidir. Hem işinde hem kişiliğinde çok iyi kalpli ve çok tatlıdır. Kendisini saygım ve sevgim sonsuzdur. Kliniği de son derece temiz ve sistemlidir. İyi ki Hatice hocam ile yollarımız kesişmiş ve onun gibi işini hakkıyla yapan çok değerli bir insanı tanımışım. Gönülden ve yürekten sonsuz memnuniyetlerimi iletiyorum.
h...
Hatice Hanım ile doktor tavsiyesi üzerine 4 yıl önce tanıştık. Çene genişletme ve diş teli tedavisi için kendisine başvurduk. İlk tanışmamızdan itibaren kendisinin çok kibar, naif, sevecen ve empati yeteneği sayesinde hem çocuğumun hem de benim rahat olmamızı sağladı. İşini çok iyi yapan, her aşamada bizi bilgilendiren iletişimi güçlü bir hekim. Sadece iyi bir tedavi süreci gerçekleşmedi. Aynı zamanda enerjisi ile ailemizden biri gibi oldu. Hastasını titizlikle takibi, geri bildirimlere açık olması ve ulaşılabilir olması benim için çok kıymetli. Deneyimi ve bilgi birikimi sayesinde tedavimiz çok güzel ilerledi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
e...
Oğlumun diş tedavisi için ulaştım. Yakınımızda iyi bir hekim aradığımda Dr. Hatice Hanım ile karşılaştım. 12 yaşında bir oğlum var. Kendisi ortodonti tedavisi ile ilgileniyor. Gömülü dişleri daha önce çekilmişti, arkasındaki diş geldi. Şu an damağın üstünden çıkan dişi tel ile normal dişlerinin seviyesine getirmeye çalışıyor. Oğlum kendisini çok seviyor ve korkmadan gidiyor. Tutum, yaklaşım ve yakınlığıyla çok memnun olduğumuz bir doktor. İyi ki kendisine rastladık. Kesinlikle tavsiye ederim. Ediyorum da.
Hatice Ademoğlu Aladağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Ademoğlu Aladağ, Diş Hekimi, Ortodonti. Size Hatice Ademoğlu Aladağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Cep Derinliği Azaltma, Kök Kanal Tedavisi, Diş Beyazlatma, İmplant.
Hatice Ademoğlu Aladağ adresi nerede?Hatice Ademoğlu Aladağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osman Yılmaz, Cadde İstanbul Plaza, İstanbul Cd. İstanbul Plaza No:28 Zemin Kat:22 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Ademoğlu Aladağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Ademoğlu Aladağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Ademoğlu Aladağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Ademoğlu Aladağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hatice Ademoğlu Aladağ hangi dilleri konuşuyor?Hatice Ademoğlu Aladağ ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Ademoğlu Aladağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Ademoğlu Aladağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Ademoğlu Aladağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Hatice Ademoğlu Aladağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Ademoğlu Aladağ hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Ademoğlu Aladağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri