Melikgazi Mimarsinan Aile Sağlığı Merkezi
Şirintepe Mah. M.Sinan Kasabası, Melikgazi , Kayseri
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
he...i
BEN DOKTORUMDAN MEMNUNUM ANTİBİYOTİK BAŞLAMA KONUSUNDA İHTİYATLI DAVRANMASI GEREKMİYORSA ÇOK İLAÇ YÜKLEMEMESİ TÜM ŞİKAYETLERİMİ ÜF KISA KES BELİRTİSİ OLMADAN DİNLEMESİ BENİ ÇOK RAHATLATIYOR. BİR TEK RAPOR VERİRKEN PİNTİ:) CANI SAĞOLSUN
Hatice Akbal Uslucan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Akbal Uslucan, Aile Hekimliği.
Hatice Akbal Uslucan adresi nerede?Hatice Akbal Uslucan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şirintepe Mah. M.Sinan Kasabası Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Akbal Uslucan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Akbal Uslucan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Akbal Uslucan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Akbal Uslucan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Akbal Uslucan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Akbal Uslucan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hatice Akbal Uslucan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Yakınlardaki Aile Hekimleri
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar