Banka Havalesi

Nakit

Normal Randevu +2 daha fazla

Zihinsel Engelliler İçin Dil ve Konuşma Terapisi

Nevşehir Psikolojik Danışmanlık

Dil ve konuşma terapisi lisans bölümünden mezun olduktan sonra Nevşehir Psikolojik Danışmanlık Merkezinde danışan kabulüne başladım. Lisans eğitimim sürecinde çift anadal programı kapsamında okumaya hak kazandığım Psikoloji bölümünde lisans eğitimime devam etmekteyim. Haftanın belirli günlerinde yüz yüze terapilerime danışmanlık merkezinde devam ediyorum. Aynı zamanda Özel Başaklar Özel Eğitim Merkezinin de uzman kadrosun da yer alıyorum.

Röportaj

Konum: Nevşehir Psikolojik Danışmanlık Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Yaklaşık 1,5 yıllık bir terapi sürecini sağlıkla tamamladık. Hatice Hanım'ın ilgisi ve iletişimi ile güzel yol kat ettik. Kızımın anlaşılırlığı arttı ve yaşıtları ile eşit konuma geldi çok şükür. Tavsiye ederiz

Dkt. Hatice Akdeniz

Erken girişim ve müdahalenin bize kazandırdığı güzel bir süreçti. Sadece jestlerle iletişim kurarken, sözcük çıktılarımız az ve anlaşılırlığımız da düşükken... artık yaşımızdan beklenen gelişim basamağımızda ki becerileri yapabilmekteyiz. Formal ve informal son değerlendirme sonuclarımız ile de sürecimizi noktaladık. Ama tabi aralıklarla takip etmeye devam edeceğiz İlginiz, emeğiniz için ben teşekkür ediyorum

Konum: Nevşehir Psikolojik Danışmanlık Kekemelik Terapisi

Çok hızlı konuşuyordum,annemin ark tavsiyesi üzerine geldim seanslar hoşuma gitmeye başladı ve bu seansların işe yaradığını gördüm öncesine göre daha düzgün konuşur oldum bu yüzden oraya kendi isteğimle geldim seanslar çok eğlenceli geçiyor buda hoşuma gitti tam düzelene kadar da gitmek istiyorum ve en önemlisi benimle empati yapmayı biliyor ve ona göre konuşuyor,söylediğim şeyler aramızda kalıyor buda bana güven veriyor yani içimi rahatça dökebiliyorum bu yüzden çok memnunum iyiki gelmişim

Dkt. Hatice Akdeniz

Sürecimize dair güzel görüşlerin beni de çok memnun etti. Terapi planımıza olan ilgin ve emeğin için de ayrıca teşekkür ediyorum.✨️ Eğlenceli seanslara devam...

Y

Hatice Hanım'a çocuğumun konuşma gecikmesi için başvurdum. Hatice Hanım çok ilgili bir uzman, memnun kaldık. Herkese de öneririm.

Dkt. Hatice Akdeniz

Sürecimize olan ilginiz, emeğiniz ve güzel görüşünüz için teşekkür ediyorum✨️

Sevgilerimle

Doktor Hatice Akdeniz ile tavsiye üzerine tanıştık. Güler yüzlü, özverili, sevecen ve işini en güzel şekilde yaptığını düşündüğüm bir terapist. Biz tanıştığımızda oğlumda sadece kelime vardı, cümle kuramıyordu. Şimdi cümleler kurabiliyor ve sohbet bile edebiliyoruz. 6 aydır devam eden seanslarımız var. Çevremdeki ihtiyaç duyan herkese tavsiye ediyorum.

Dkt. Hatice Akdeniz

Güzel görüşleriniz benim için çok kıymetli. Terapi sürecimize olan katkınız da öyle. İlginiz, emeğiniz var olsun✨️
Teşekkür ediyorum, sevgilerimle.

Öğretmenimiz Hatice Hanım'dan çok çok memnunuz. Kekemelik konusunda başvurduk. İlgisi ve öğretimi süper ötesi. Veli olarak ben ve öğrenci olarak kızım çok seviyoruz, çok güzel ilerliyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.

Dkt. Hatice Akdeniz

Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Kekemelik kontrol terapilerimizde siz değerli ebeveynlerimin benimle birlikte hareket edebilmesi de çok önemli. İlginiz, emeğiniz var olsun✨️

Hatice Hanım'dan biz çok memnun kaldık. Çocuğumuzun gecikmiş dil sorunu vardı. Eşim ve ben çalıştığımız için bakıcıya bırakmak zorunda kalmıştık. Bu yüzden çocuğun yaş grubuna ve seviyesine inemedik. Hatice Hanım, hem kendisi hem de bize gösterdiği yollar sayesinde şu an çok daha iyiyiz. Kasım gibi başladığımız süreç neredeyse tamamlanmak üzere, çocuğumuz artık normal isteklerini ifade edebiliyor ve bizimle etrafla iletişim kurabiliyor. En önemlisi artık biz onu, o da bizi anlıyor. Hatice Hanım sıcakkanlı ve çocuğumuza gösterdiği özel ilgiden dolayı çok memnunuz. Çocuğum oraya gitmek için günleri sayıyor, hatta bizi yanında dahi istemez hale geldi.

Dkt. Hatice Akdeniz

Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Terapi sürecinde göstermiş olduğunuz ilgi ve emeğiniz var olsun.
Sevgilerimle✨️

İnternet üzerinden araştırdım, sosyal medyadan ulaştım. Daha sonra yüz yüze randevu oluşturdum. Oğlumda yaşıtlarına göre konuşma geriliği vardı, bunun için başvurdum. Bizi yanıltmadı, çok tatlı, cana yakın bir insan Hatice Hanım. Oğlum insanlara karşı mesafeli bir çocuk ama Hatice Hanım'ın güzel yaklaşımı ile iyi bir iletişim kurdular. Özellikle son seanslarda çok fazla fayda görmeye başladık, sürecimiz güzel ilerliyor. Hatice Hanım çok ilgili bir terapist, ebeveynleri de çok güzel bilgilendiriyor. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Dkt. Hatice Akdeniz

Her çocuk biriciktir. Terapi planlarım da onlara özel oluyor. Dünyalarını keşfedebilmek de sizlerin işbirlikçi yaklaşımı ile çok daha verimli olmakta. Güzel görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Süreçte ki ilginiz ve emeğiniz var olsun✨️

Z

Uzmanımıza internet aracılığıyla araştırmalarım sonucu bir kişinin tavsiyesi üzerine ulaştım. Çocuğumda yaşıtlarına göre konuşmasında gerilik vardı, o sebepten başvurdum. Uzmanımızla geçirdiğimiz süre boyunca çok memnun kaldım, güler yüzüyle ve ilgisiyle kendine yakınlaştırıyor, iletişim kurma şeklini çok beğeniyorum. Çocuklara kendini sevdirmeyi ve ilgilerini çekmeyi başarıyor, çocuğum severek, isteyerek ve sabırsızlıkla bekliyor ders günümüzün gelmesini. Aynı zamanda çok başarılı şekilde sonuçlar aldık. Çevremdeki kişilere kesinlikle tavsiye ederim, biz çok memnun kaldık.

Dkt. Hatice Akdeniz

Terapi sürecimizi siz ilgili ebeveynlerimle ilerletebilmek benim için çok özel. Güzel görüşleriniz için de teşekkür ediyorum.
İlginiz, emeğiniz kıymetli. Var olun✨️

Z

Kardeşimin referansı ile Hatice Akdeniz Hanım'a ulaştık. Çocuğum için başvurmuştum. Kekemeliği var. Bu yüzden konuşmak istemiyordu. Çok ilgilendi. 2. seanstan sonra daha özgüvenli konuşmaya başladık. Şimdi daha iyi konuşuyor. İstediğimiz sonucu alana kadar Hatice Hanım ile iletişim halinde olmayı düşünüyoruz. Tavsiye ederiz.

Dkt. Hatice Akdeniz

Henüz yolun başındayken hedeflediğimiz sonuçlara ulaşmaya başlamak çok kıymetli. Güzel görüşleriniz, terapi sürecimize olan ilginiz için çok teşekkür ediyorum. Emekleriniz var olsun✨️

Ş

Öneri üzerine ulaştım kendisine. Atipik otizm olan oğlumun dil ve konuşmasının ilerlemesi desteklenmesi açısından başvurduk. Hatice Hanım kendini sürekli yenileyen, araştıran ve alanında uzman birisi. Seanslarımız dolu dolu geçiyor, oğluma baya faydası oldu. İki üç kelimeli cümleler kullanıyor. Ebeveyni gayet iyi bir şekilde bilgilendirip yönlendiriyor. Kesinlikle tanıdığım ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim, ediyorum da.

Dkt. Hatice Akdeniz

Güzel görüşleriniz, terapi sürecimizde ki ilginiz ve her türlü emeğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Var olun, sevgilerimle✨️