Psikiyatri Randevusu
Cumhuriyet Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Cadde 224 Sitesi A Blok Daire:7, Bursa
Aile İçi İletişim Sorunları
Depresyon Anksiyete Stres Ölçeği
Destekleyici Psikoterapi
Dinamik Psikoterapiler
Hatice Alkan Akdağ Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Tanıma Testi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
İlişki Terapisi
attım. 2006 yılından itibaren Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Psikiyatri Kliniğinde uzmanlık eğitimine başladım. Eğitimim süresince kendi klinik
birimlerimiz dışında, rotasyoner olarak GATA Çocuk ve Ergen Psikiyatri Kliniği,
Ankara Alkol Ve Madde Bağımlılığı Araştırma Tedavi Ve Eğitim Merkezi
(AMATEM) ve ANEAH Nöroloji Kliniklerinde çalıştım. ANEAH Psikiyatri Klinik
şefi Prof. Dr. Erol GÖKA rehberliğinde Psikodinamik Yönelimli Psikoterapi, Doç.
Dr. Verda Tüzer rehberliğinde Aile Terapileri, Doç. Dr. Cebrail Kısa
rehberliğinde Cinsel Terapi teorik ve süpervizyon eğitimleri aldım. Tezimi
‘Tedavisiz şizofreni hastaları ile tedavi görmekte olan şizofreni hastalarında
obsesif kompulsif belirtilerin, depresyon sıklığının, intihar düşüncesi ve iç görü
düzeylerinin karşılaştırılması’ konusunda yaparak 2011 yılında Psikiyatri
uzmanlığımı aldım. 2012-2014 yıllarında Bursa Devlet hastanesinde uzman hekim
olarak çalıştım. 2014-2016 yıllarında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma
Hastanesi Başhekim yardımcılığı ve Dörtçelik Ruh Sağlığı Hastanesinin kurucusu
olarak idari görev aldım. 2017 yılında psikoterapi ağırlıklı çalışmalar yapmak
üzere, istifa ederek serbest hekim olarak çalışmaya başladım. Psikiyatrik
hastalıkların tanı ve tedavisinin yanı sıra Cinsel Terapi, Bireysel Psikoterapi, Çift
ve Evlilik terapisi, travma ile ilişkili ruhsal bozukluklarda EMDR (Göz
Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) alanlarında çalışmaktayım.
Klinik eğitimlerimin yanı sıra tamamladığım psikoterapi eğitimleri;
-Kognitif ve davranış terapileri kuramsal eğitimi (BDT) (Mart 2007- Temmuz 2008, 42 saat) Doç. Dr. Hakan Türkçapar
-Beck enstitüsü bilişsel davranışçı terapi eğitimi (Nisan 2009 Antalya)
-Cinsellik ve Cinsel Tedaviler Eğitimi, 144 Saat teorik, 96 saat süpervizyon (CETAD, 2011-2013)
-Aile Terapisinin Temelleri (2014-Haziran 2015, 60 saat) Prof. Dr. Emine Zinnur Kılıç
-Duygu Odaklı Evlilik ve Çift Terapisi, Teorik ve Uygulamalı Eğitimi (2016, 84 saat) Doç. Dr. Cebrail Kısa
- Travma ile İlişkili Ruhsal Bozukluklarda EMDR (2017, Doç. Dr. Burhanettin Kaya)
- Türk Psikiyatri Derneği: Psikiyatrik tedavilerde doğabilecek ceza sorumluluğu 2010
BİLİMSEL MAKALELER
• Tedavisiz şizofreni hastaları ile tedavi görmekte olan şizofreni hastalarında obsesif kompulsif belirtilerin, depresyon sıklığının, intihar düşüncesi ve içgörü düzeylerinin karşılaştırılması. Tez Çalışması. Ankara 2011
• Klozapine dirençli şizofreni hastalarında güçlendirme yaklaşımları. Anadolu Psikiyatri Dergisi 2010; 11(4):343-349.
• Klozapin tedavisine yeterli yanıt alınmayan tedaviye dirençli şizofreni hastalarında pimozidle güçlendirme yaklaşımı: Geriye dönük değerlendirme çalışması. Nöropsikiyatri Arşivi 2010; 47: 302-306.
• Çocuğunun derisini yolan anne:Bir olgu sunumu. Nöropsikiyatri Arşivi2010; 47: 263-266.
• ‘Anesthesia mumps’ after electroconvulsive therapy anesthesia. Journal of ECT. 2011; 27:21-22.
• Paliperidon Kullanımına Bağlı Gelişen Laringeal Distoni: Bir Vak’a Takdimi. New Symposium. 2011; 49 (3): 173-175.
• Evaluation of the effect of selective serotonin reuptake inhibitors on bone mineral density: an observational cross-sectional study. Osteoporos Int. 2015 Jan; 26(1):273-9.
• Factors Associated with Depression in Patients With Schizophrenia. Journal of Mood Disorders(JMOOD) 2016;6(2):54-62.
• A study of the relationship between internet addiction, psychopathology and dysfunctional beliefs. Computers in Human Behavior 61, 532-536, 2016
n....t
Seanstan sonra kendimi anlaşılmış ve rahatlamış hissettim kendisinin bilgi birikimi, yaklaşımından çok memnun kaldım. Psikiyatrist arayışında olan herkese tavsiye ediyorum. Tüm soru işaretlerim yerini “iyi ki”ye bıraktı.
d....d
Kişisel gelişim amacıyla başvurdum. 7 seanstır gidiyorum. Tavsiye üzerine gitmeye başladım. Seanslarım çok verimli geçiyor. Kendisinden çok memnunum. Son derece objektif bir doktor. Mesleğinde oldukça başarılı.
e....g
2 yıldır düzenli olarak gidiyorum. İlaç tedavisine yeni başladık. Kişisel sorunlarım için başvurdum. Hayatıma yön verdi ve düzene girdi. Çok iyi bir doktor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Genel olarak memnunum.
a....k
Çift ve bireysel terapi için başvurdum. Günlük hayatımda destek almak amacıyla gittim. 1 senedir seanslara katılıyorum. Seanslar sayesinde ben de değişiklikler oldu. Verim alıyorum süreçten. Hatice Hanım oldukça deneyimli ve tecrübeli bir hekim. İlgili ve özverili. İstediğim zaman ulaşabiliyorum. Randevuları sıkışık olsa bile yardımcı oluyor. Memnunum kendisinden.
kü...n
Hatice hanımla 5 aydır birlikte yol izliyoruz ve her odasından çıktığımda iyiki karşılaşmışız diyorum enerjiyle,mutlulukla dolup pozitif bir şekilde evime dönüyorum.Benim dönüm noktam olduğu için kendisine ayrıca minnettarım. Bu süreç bittikten sonra da bana daima iyi geldiği,güleryüzü ve bilgileri için doktoruma hep uğrayacağım
Mükemmel bir destek ve aydınlanma sağladı. En başından en sonuna kadar metodlarla ve çözüm önerileri ile bakış açımın dengeye oturmasını sağladı. Herşey çok olumlu ve dengeli bir seyirde izleyerek sonuçlandı.
g.....
Kendimi ararken bulduğum tereddütle girdiğim emdr terapisi nin olumlu etkilerini bana kanıtlayan her kelimesini uzun uzun düşündüğüm ve muhakkak hayatımda bişeyleri iyileştirdiğini düşündüğüm doktorum. Teşekkürederim
sa....
Anksiyete bozukluğu tanısıyla gittiğim doktorumdan çok memnunum, hem konuşuyoruz hem Emdr seansları yapıyoruz.Kendimi güvende hissediyorum :) tavsiye ederim.
on...n
Biz eşimle aile terapisi icin gittik , 2 seans sonra biraktik, cok memnun kalmadik gerginligimiz daha arti, sadece enerji uyuşmazliğida olabilir bilmiyorum ama kendimizi cok anlatamadan ve herhangi bir gelişme sağlayamadan ilerleyen tarihlere ötekendik
Uzm. Dr. Hatice Alkan Akdağ
Teşekkür ederim görüşleriniz için, terapiler uzun soluklu yolculuklardır. Hele çiftin sürekli etkileşimde olduğu süreçler uzun ve meşakkatlidir. Önceden planlanmış randevularımıza gelinemediğinde yoğunluğumuzdan ötürü yeni bir tarih belirlemek zor oluyor. Sağlıkl ve huzur dilerim.
d.....
Depresyon tedavisi için kendisine başvurmuştum ikici seansta hayata bambaşka bakan biri oldum hayat dolu yaşamaktan zevk alan biri oldum. Yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim
Hatice Alkan Akdağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Alkan Akdağ, Psikiyatri. Size Hatice Alkan Akdağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cinsel Terapi, Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile İçi İletişim Sorunları, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Psikoterapi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Panik Bozukluğu Şiddet Ölçeği.
Hatice Alkan Akdağ adresi nerede?Hatice Alkan Akdağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mah. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Cadde 224 Sitesi A Blok Daire:7 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Alkan Akdağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Alkan Akdağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Alkan Akdağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Alkan Akdağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı.
Hatice Alkan Akdağ hangi dilleri konuşuyor?Hatice Alkan Akdağ ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Alkan Akdağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Alkan Akdağ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Alkan Akdağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Hatice Alkan Akdağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Psikiyatristler
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Psikiyatristler