Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi
e....m
Gözümdeki bulanık görme şikayetiyle gittim.Gözümü tedavi etti buna neden olan hastalığımı bulmamada yardımcı oldu.romatizmal rahatsızlığım varmış gözüme vurmuş doktorumun bilgisi ilgisi sayesinde rahatsızlıklarımdan kurtuldum tedavi oluyorum allah razı olsun.üveit rahatsızlığı olan herkese bu doktordan yardım almalarını tavsiye ediyorum.
ka...u
gercekten harika doktor calışmalarında başarılar dilerim teşekürler sizlere mitnettarızellerinize sağlıkgöz amliyatı oldum evet geleceğimkonrol olmaya
Hatice Arda Ulusal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Arda Ulusal, Göz Hastalıkları.
Hatice Arda Ulusal adresi nerede?Hatice Arda Ulusal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42 Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Arda Ulusal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Arda Ulusal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Arda Ulusal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Arda Ulusal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Arda Ulusal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Arda Ulusal hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hatice Arda Ulusal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Göz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Göz Doktorları
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göz Doktorları