Şemsettin Günaltay Caddesi Akbank Blokları F Blok No:225 D 112 Erenköy, İstanbul
20'lik Diş Çekimi
Diş Beyazlatma
Diş Dolgusu
Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları
Estetik Porselen
Gülüş Tasarımı
Hassas Bağlantılı Protezler
Hatice Arısoy Bozkurt Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kök Kanal Tedavisi
Köprü Uygulaması
Lamina Uygulamaları
Porselen Laminate Veneer
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
Hatice Arısoy Bozkurt Muayenehanesi
Diş etimde iltihap şikayetim üzerine tavsiye ile gitmiştim.Hijyenik bir ortam ve eli çok hafif ben çok memnun kaldım.Lazer tedavisi uygulandı ve netice aldım.Halen çürük diş şikayeti ile devam ediyorum.Eşimi de yönlendirdim.Biz genel olarak memnunuz.
me...l
Referans ile gitmiştim.Diş etlerim de rahatsızlığım vardı.Kesinlikle karşısındaki insana tavrı çok güzel.Tedavimde netice aldım.Halen kontrollerim devam ediyor.Benim için hijyen konusunda tam anlamı ile çok titiz.Diş hekimi denildiğinde ilk aklıma gelen isim Dt. Hatice Arısoy Bozkurt.
se...
Çok memnun kaldım.Hatta herkes gördüklerinde bilgi almak istiyor çok doğal olduğunu söylüyorlar ki bende çok memnunum.Lamine yaptırdım.Kendi dişlerimden bir farkı yok.Uygulama esnasında da hiç sıkıntı yaşamadım.Çevremde hep yönlendirme yapıyorum.İşinde çok profesyonel işinde çok uzman çok ama çok memnunum.
z.....
İmplant yaptırmayı istiyordum.Fakat çok korkuyordum. Araştırmalarım sonucunda Hatice hanıma gitmeye karar verdim.En başta güler yüzü ve samimi tavrı ile bana güven verdi ve korku ve endişelerim konusunda rahatlamamı sağladı.İmplant yaptırdım.Hiç bir ağrı ve acı hissetmedim ve başarılı bir netice aldım.Ben kendisine çok teşekkür eder .Herkese tavsiye ederim.
Hatice Arısoy Bozkurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Arısoy Bozkurt, Diş Hekimi. Size Hatice Arısoy Bozkurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, İmplant, Lamina Uygulamaları, Estetik Porselen, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Tam Diş Protezi, Porselen Laminate Veneer, Inlay - Onlay (Porselen Dolgu), Köprü Uygulaması, Hassas Bağlantılı Protezler.
Hatice Arısoy Bozkurt adresi nerede?Hatice Arısoy Bozkurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsettin Günaltay Caddesi Akbank Blokları F Blok No:225 D 112 Erenköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Arısoy Bozkurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Arısoy Bozkurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Arısoy Bozkurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Arısoy Bozkurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hatice Arısoy Bozkurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Arısoy Bozkurt bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Arısoy Bozkurt ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Arısoy Bozkurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hatice Arısoy Bozkurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri