Online Diyet
Çocuk Beslenmesi
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
Online Diyet ve Beslenme Danışmanlığı
Ben Diyetisyen Hatice AYYILDIZ, Büyükçekmece Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü ve İstanbul Arel Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü mezunuyum. Hemşire olarak dört yıl üniversite hastanelerinde (Medipol Mega Üniversite Hastanesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi Hastanesi) görev yaptım. Bir yandan çalışıp bir yandan okurken pek çok kurumda staj yapma imkanı yakaladım. Bunlar; Türkiye Jokey Kulübü Apranti Eğitim Merkezi, İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi, İstanbul Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi, Tartı Akademi, Ataşehir Sağlıklı Yaşam Merkezi, Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü şeklindedir. Bunların yanında kendimi geliştirmek adına katıldığım eğitimler, aldığım sertifikalar ve mezuniyetim itibari ile verdiğim online beslenme diyet danışmalıkları, tıp merkezinde part-time beslenme diyet danışmanlıkları ile mesleki tecrübemi destekledim.
ya...
Kendisinden , Ebemin tavsiyesi üzerine danışmanlık aldım gebelik şekeri sebebi ile iletişimde olduk kendimde bir sağlıkçı olarak klasik diyetisyenlerden farklı olarak kesinlikle aç bırakmıyor hep bir alternatifi var ve doyurucu sağlıklı liste düzenlemeleri önerileri ile çok güzel süreç geçirdik gebelikten sonra da alışkanlıklarım arasına katacağım listelerim var emeğine sağlık
ş....o
Motive edici ve detaylı açıklamalarıyla kendisi ile geçirmiş olduğumuz süreç diyet süreci olmaktan sağlıklı yaşam tarzını benimseme sürecine dönüştü...
z....b
8 kiloyu verip bedenimde çok güzel değişim sağlamamı sağlayan Hatice Hanım.Gerekli açıklamaları, diyet listeleri ve farklı öğün çeşitleri ile her şey çok mükemmeldi.İyi ki sizinle karşılaştım
me...
Hatice hanım ile 10 günlük arınma programı sürecimiz oldu. Kendisi nazik, kibar, anlayışlı ve çok ilgili gerçekten. Gönderdiği alternatif tarifler o kadar lezzetli ki hem lezzet alarak hem doyarak kilo veriyorsunuz. İyi ki tanıdım kendisini, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
fe...
Tiroid, insülin direnci ve uzun yıllardır bağırsak problemi yaşayan, kilo veremeyen ve diyet sürecini sürdüremeyen biri olarak 20 haftalık bir süreç ve yavaş da olsa giden kilolar beni oldukça tatmin etti. Online diyet konusunda endişelerim olmakla birlikte defalarca diyet denemelerim olmasına rağmen belki 15 yıldır görmediğim kiloları gördüm. Hatice hanım, ben bile kendime inanmazken bana inandı ve her defasında beni motive etti. Her hafta yeni başlıyormuş gibi başladım.Gönülden tavsiye ediyorum.
h....a
Bir aylık sürede 6 kilo verdim hiç açlık hissetmeden hatta eskisinden fazla mı yiyorum diye düşündüm bir ara ama sonuç olarak 1 ayda 6 kilo çok iyiydi
ze...
8 haftalık bir sürecimiz oldu emzirmeme rağmen yiyerek kilo verdim hiç zorlanmadım diyebilirim. Hatice hanım çok kibar ve anlayışlı hiçbir şekilde rahatsızlık duymadım alanına hakim iyi ki yollarımız kesişmiş dedim. Bundan sonra kiloyla ilgili bir problem yaşarsam yine hatice hanıma giderim. Kendisine çok teşekkür ederim
ha...
Ocak 2021 den beri danışıyorum Hatice hanıma. Bu süreçte çok büyük yardımcım oldu . Kısıtlı beslenme ve uzun süren spor aktivitelerinin yanlış sonuçlarını fark etmemi ve sürdürülebilir nitelikte yaşam hengameme uygun saat ve menü alternatifleriyle çokça memnun kaldığım sürecin içerisindeyim. Süre uzun gelebilir belki çoğu insana fakat yaşam tarzı oluşturmak adına çıktığım bu yolculuğun en iyi partneri oldu Hatice hanım benim için. Bırakmayışım en önemli argümanı budur. Şansımdı ve olmaya da devam ediyor. Gözüm kapalı tavsiye ediyorum etrafıma. İyi ki benimlesiniz Hatice hanımcım.
mu...k
Hatice hanım ile sağlıklı yaşam ile çıktığımız yolda (2-3 Ay) 7 Kilo verdim. Hem sağlıklı yaşamayı öğretti hemde kilo vermemi sağladı.Bu süreçte sürekli pozitif desteğini hiç eksik etmedi. Çevremdeki kişiler diyetisyen önerisi istediklerinde gözüm kapalı Hatice hanıma yönlendiriyorum. İyi ki sizle tanışmışız, herşey için çok teşekkürler.
e....k
Son bir yıldır kilomdan rahatsızdım Hatice hanım ile yollarımız kesişti 3 ay kilo verme 1 aylık koruma sürecini tamamladık hedefimde olan kiloyu sağlıklı ve kolay bir şekilde gerçekleştirdik çok güler yüzlü hem iyi bir hekim hemde iyi bir arkadaşlık sürecimiz oldu kendisine tekrar tekrar teşekkürü borç bilirim herkese tavsiye ederim
Hatice Ayyıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Ayyıldız, Diyetisyen. Size Hatice Ayyıldız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Hastalıklarda Beslenme, Çocuk Beslenmesi, Sağlıklı Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Gebelik ve Beslenme, Kilo Problemi, Online Diyet, İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom.
Hatice Ayyıldız adresi nerede?Hatice Ayyıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Ayyıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Ayyıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Ayyıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Ayyıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Ayyıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Ayyıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Hatice Ayyıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler