Çocuk Psikiyatrisi Randevusu
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler için EMDR
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
m....k
6 yaşındaki oğlumla en çıkmaza girdiğimiz anda yollarımız kesişti Hatice hanımla. Anlayışlı, alanında uzman ve gayet net bir insan. Daha iki aylık bir süreç geçirmiş olmamıza rağmen verdiği tavsiyeler ile yaşadığımız değişim gerçekten göz ile görünür bir hal aldı. Çok memnunuz doktorumuzdan.
ha...e
18 aylık bebeğim için doktor hanıma danistik . Kızım hem işitme cihazı hem de gözlük kullandığı için gelişimi ile ilgili endişelerimiz vardı . Doktor hanım bizi çok iyi yönlendirdi eksik olan yonlerimizi geliştirmemiz için bize uyarılarda bulundu . Olumlu davranışlarımızı pekiştirmek adına önerilerde bulundu . Danışma sürecimiz devam edecek biz çok menmun ayrıldık yanından.
m....d
Kendisi ilgili bilgili naif bir hoca.. 3 yasındaki oğlumun gelişim süreciyle ilgili bilgi almak için gittik sorularımızı endişelerimizi açıklarımızı kısa sürede anlayıp yönlendirici tavsiyelerde bulundu.iyiki gitmişiz
Çok iyi bir doktor oğlumun ergenlik dönemi için gittik sabrı güler yüzü ve olumlu yönlendirmesi ile bizi bu süreçte hem oğlu hem bizi çok rahatlattı
Oğlum 2,5 - 3 yaşına gelirken konuşmasının gecikmesi dolayısıyla gittik doktor hanıma. Bizle çok kısa konuştuktan sonra bizi odadan çıkardı ve 10 dk gibi bir süre oğlumla yalnız kaldıktan sonra bizi odaya aldı ve oğluma atipik otizm tanıdı koydu. Bize kesinlikle öyle olduğunu şimdi rapor almasak bile ileride okulda uyum problemi çekerek yine bu konuda bir rapora gideceğimizi vs söyledi. Hatta muhtemelen inanmayıp başka bir hekime götüreceğimizi de söyledi. Nitekim de öyle yaptık. Oğlumun kesinlikle otizm olmadığı belirtildi. Televizyonun kesilmesi, konuşma terapisi ve uyaran faktörünü artırmayla Oğlum çok kısa sürede pırıl pırıl oldu diyebilirim. Hocamız her ihtimale karşı kritik eşik olan 4 yaşa kadar 6 ayda bir takip etti ve artık takip etmenin yersiz olduğunu söyledi. Yaşanmışlığımız da bunun doğru olduğu yönünde. Hatice hanımın muayenesinden memnun kalmadık.
si...
Gayet ilgili açıklayıcı gözlemleyici bir doktor çok memnun kaldım teşekkür ederim
Çok iyi bir doktor çocuğumuz onun sayesinde dahada iyiye gidiyor iyi ki tanımışız teşekkürler Hatice Aksu
Prof.Dr.Hatice Aksu mükemmel bir doktor. Keşke ergenlik çağındaki bütün çocukların ulasabilme sansi olsa. Her birine bir kere dokunsbilsr. Mütevazı bilimsel sabır bir doktorda arayacaginiz herşey var Hocada. İyi ki yolumuz kesişti. Allah ondan razı olsun.
Hasta
Bizim doktorumuz.... Çaresiz kaldığımız anlarda bize hep rehber olan, bize çok şeyler katan sakin, özgüveni yüksek, bakımlı, Bi o kadarda disiplinli.... Bizim iyi kimiz kısacası. Oğlumuzun deyimiyle O BİR PRO..
ş....k
Doktorumuzun ismini duymuştuk Zaten. Dalında en iyisi olduğu konusunda. Gerçekten çok memnun kaldık. 4 yaşındaki oğlum için gitmiştik. Giderken oğlum adına çok tedirgindim. Fakat Doktorumuzla konuştuktan sonra Ne tedirginliğim kaldı, nede kaygılarım kaldı. İçeri girdiğinizden itibaren karşılaşmamız doktorumuzun ilgi ve alakası, çocuğumuzla ilgilenmesi, bizimle ayrıntılı konuşmaları kesinlikle bizi rahatlattı. Bize yol gösterici oldu. Kendisine güler yüzlülüğü ve aydınlatıcı bilgilerinden ötürü çok teşekkür ederim. Gitmek isteyen kişilere kesinlikle gözü kapalı tavsiye ederim.
Hatice Bağdatlı Aksu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Bağdatlı Aksu, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Hatice Bağdatlı Aksu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Psikiyatrisi Randevusu, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Randevu, Bireysel Terapi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Kaygı Ölçekleri, Otizm Değerlendirme Ölçeği, Dikkat Testleri, Aile Terapisi.
Hatice Bağdatlı Aksu adresi nerede?Hatice Bağdatlı Aksu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mimarsinan Mh.2360.sk No:1hDaire:4 Efeler Aydın Aydın
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Bağdatlı Aksu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Bağdatlı Aksu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Bağdatlı Aksu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Bağdatlı Aksu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hatice Bağdatlı Aksu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Bağdatlı Aksu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Bağdatlı Aksu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Bağdatlı Aksu hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Hatice Bağdatlı Aksu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Bağdatlı Aksu hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Bağdatlı Aksu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.