Üç evler mahallesi İzmir yolu caddesi D blok 9. Kat No:220, Bursa
Uzman Diyetisyen Hatice Bilici Muayenehanesi
ba...
Mesleğini sahiplenerek hakkıyla yapan nadide diyetisyenlerden biri diyebilirim. Dost canlısı sempatik güler yüzlü ve insanlara ayrım yapmadan değer veren gönlü güzel bir insan. Kendisiyle uzun zamandır çalışıyorum tüm direktiflerine uyduğum zaman diliminde 22.5 kilo vererek büyük bir başarıya birlikte imza attık. Diyetisyenlere olan bakış açımı tamamıyla değiştiren birisi kendisi gerek cana yakınlığı gerekse sizin her anınızla ilgilenip bir psikolog edasıyla fikirler sunması size iyi gelecek şeyleri sizin için araştırıp size sunması gerçekten takdire şayan o yüzden kendisiyle çalışmak gerçekten benim için çok zevkli çok mutluluk ve huzur verici. Süreçte başka diyetisyenler ile de çalıştım Hatice hanımda hissettiğim samimiyeti ve içtenliği kendilerinde hissetmedim. Diğer bir güzel yanı ise sürekli kendisini yenilemesi ve her fikre açık olması fikirlere saygılı olması beni kendisiyle çalışmaya iten sebeplerden.Kendisi çalışılmaya değer güler yüzlü güzel yürekli bir diyetisyen.
Hatice Bilici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Bilici, Diyetisyen. Size Hatice Bilici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık.
Hatice Bilici adresi nerede?Hatice Bilici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üç evler mahallesi İzmir yolu caddesi D blok 9. Kat No:220 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Bilici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hatice Bilici uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hatice Bilici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Bilici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hatice Bilici hangi dilleri konuşuyor?Hatice Bilici ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Bilici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Bilici tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Bilici hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hatice Bilici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Hatice Bilici hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Bilici tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler