Uzm.Dr. Hatice Bilkur Öztürk 2000 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.2 yıl acil serviste pratisyen hekimlik yapmış ardından 2 yıl boyuncada Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Bölümünde asistanlık yapmıştır. 2006 - 2011 yılları arasında Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahi Bölümünde asistanlığa devam etmiştir.

2011 yılında Adnan Menderes üniversitesi Tıp Fakültesinde Göz Kapağı konusunda tezini tamamlayarak uzmanlığını alan Hatice Bilkur Öztürk, kendi özel muayenehanesinde hastalarına hizmet vermektedir.

Meme cerrahisi,burun ve göz kapağı estetiği, yüz kırışıklıkları, bölgesel yağlanma ve cilt kanseri operasyonları özel ilgi alanlarıdır.

Yetişkin
Çocuk

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Makaleler

Hatice Bilkur Öztürk Muayenehanesi

Güvenevler mahallesi 1947 sokak No:25/1 Optima İş Merkezi Kat:7 No:16, Yenişehir, Mersin 33140

• Sigortası olan hastalar

• D

Uzun süredir göğüs küçültme ameliyatı düşünüyordum ve doğru doktoru bulmak benim için çok önemliydi.
    Göğüs küçültme ameliyatım için kendisini tercih ettim ve iyi ki de öyle yapmışım. Ameliyat öncesi ve sonrası her aşamada çok ilgiliydi, aklımdaki tüm soruları sabırla yanıtladı. Sonuç beklediğimden bile güzel oldu, hem sağlık hem estetik olarak çok rahatladım.. Ameliyat sürecim sorunsuz geçti, iyileşme sürecimde de sürekli takipteydi. Hem profesyonelliği hem de güler yüzü sayesinde kendimi çok güvende hissettim. Sonuçtan inanılmaz memnunum :)

• Hatice Bilkur Öztürk Muayenehanesi Meme Küçültme  •

Hatice Billur Öztürk hocama 1 hafta önce meme küçültme ameliyatı oldum. Baş ta Kendisi ve ekibine ameliyat öncesi ve sonrası ilgi ve alakaları için çok memnun kaldım.

• C

Benim geçmişte taktırdığım 620 cc meme protezlerim vardı. Onlar çıkartılıp yerine 300 cc meme protezi yerleştirildi ve deri sarması sebebiyle meme küçültme de yapıldı. Dikiş izlerim beklediğimden çok çok daha iyi durumda. Bu kadar iyi dikişlerin atılmış olması da çok iyi hissettirdi. Hatice Bilkur hocam bütün süreçte çok ilgiliydi ve merak ettiğim her şeyi hatta fazlasını hiç yorulmadan anlattı. Bütün ekibi benzer bir ilgi ile her daim güvende hissettiriyor.

• Y

Karın gerdirme ve liposuction için Hatice Hanıma gittim. İlk andan son ana kadar bilgilendirme ve ilgi fazlasıyla yeterliydi benim için. Aklımda herhangi bir soru işareti kalmadan rahatlıkla girdim ameliyata. Hatice Hanım gece gündüz demeden sürekli iletişim halindeydi hemşirelerle, ve ekibi de aynı şekilde öylelerdi.

• Y

Kızımla birlikte burun estetiği oldum. Karın germe ve göğüs ameliyatı da oldum. Ameliyatlarım çok güzel geçti. Bizi hiçbir şekilde mağdur etmedi. Kızımda hafif kemik kaldı, tekrar kendisine başvurduk. Ücretsiz bir şekilde yapıp düzeltti. İlgili ve alakalı bir hekim. Çok memnunuz kendisinden. 2 yıldır kendisine gidiyorum, güler yüzlü bir doktor.

• N

Meme küçültme ve göz kapağı estetiği için başvurdum. Her iki operasyonum da çok iyi geçti. Çok memnun kaldım kendisinden. Başarılı, ilgili, hasta takibi iyi olan bir doktor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.

• N

Uzun süredir yüz germe estetigi planlıyordum. Çünkü aynada ciddi ve sert bakışlar, yorgun ve yaşlı bir yüz ve boyun görüntüm vardı. Hatice Bilkur Öztürk hanımı tavsiye ettiler. Sosyal mediyadanda araştırdım. Ameliyat olan hastaların yorumlarını tek tek okudum. Bir randevü oluşturarak Hatice hanımla görüştüm. Çok cana yakın , sempatik, güler yüzlü, işinin uzmanı. Bütün sorularımı sordum. Cevapları tane tane anlattı. Hatice Hanımı kendime çok yakın buldum. Ofisindeki Atatürk resminide görünce işte bu dedim. Cuma günü Ameliyatımı oldum. Alt ve üst göz kapagı, yüz germe ve boyun germe. Ameliyatım iyi geçti. Ameliyattan sonra bir gece hastanede kaldım. Şu an 5 inci günümdeyim. Yarın duş alabilecegim. İyiki ameliyatımı oldum. Artık Aynaya baktıgımda mutlu bir ben görecegim. Yüzümdeki şişler insin resimde paylaşacagım.

• Hatice Bilkur Öztürk Muayenehanesi Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu  •

• Y

Yaklaşık 2 ay once gidi liposuctioni oldum. Sonuctan cok memnunum yuzum zayıfladı artik aynadaki goruntu beni rahatsiz etmiyor bu surecte her seyi detayli aciklayip beni rahatan canim doktorum ve ekibi sayesinde ameliyatim sorunsuz gecti morarma hic olmadi bile. Tum operasyon boyunca konusup sizi rahatlatan hatta elinizi bile tutan inanılmaz sıcak kanli bir ekip iyiki yolum kesişmiş.

• B

Baştan beri çok güzel ilgilendiler. Protez ve dikleştirme ameliyatı oldum. Ameliyattan 2 gün sonra taburcu oldum. Sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım.

• Z

Doktor hanım gerçekten en başından itibaren sıcakkanlı, güler yüzlü, kafamızdaki soru işaretlerine cevap verecek şekilde ilgilendi. Sürecin başından sonuna kadar kafamızdaki tüm soru işaretleriyle ilgilendi. Annemin göğüs estetiği ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyat sonrasındaki süreçte yanımız oldu. İstediğimiz zaman kendisine ulaşabildik. Bir daha tercih edecek olursak kendisini tercih ederiz.