Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Tümünü gösterHizmetler
Hoşnudiye Mahallesi 732. Sokak No : 12 / 13 Gürdal Abacı Plaza Kat : 2, Eskişehir
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Cattell 3a Zeka Testi
Denver Gelişim Tarama Testi
Dikkat Testleri
CHİRON.US Dönüşüm Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuklarda Yeme Problemleri
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
be...
Çok iyi geliyor. İlk diyebileceğim şey bu. Ve insan kendi kendine nasıl iyi gelebilir onu öğretme odaklı gidiyor. Sorunları net şekilde anlamanızı sağlayıp, çözümleri birlikte oluşturuyorsunuz. Ve bu sayede bulduğunuz çözümler, hayat döngünüzde kalıcı hale geliyor. Kendisinin hayatımın dönüm noktasında kıymetli bir yeri oluştu.
mi...u
Hatice Hocamla görüşmelerimizde beni anlaması çok önemliydi benim için ve daha ilk görüşmemizde bu stresimi azalttı, gerçekten çok güler yüzlü anlayışlı ve çok nazik birisi. Beni sabırla dinledi ve çözüm önerileri oluşturdu. Her klinikten çıkışımda biraz daha hafiflemiş hissediyorum. İyi ki kendisini tanımışım her şey için kendisine çok teşekkür ediyorum, minnettarım. Yorumumu güncellemek istedim; o kadar zor bir süreçten geçmeme rağmen git gide daha da güçlendiğim için artık inanılmaz huzurlu ve özgüvenli hissediyorum. Hayatımın düzenini ve güzelliklerini kendisine borçluyum. Bu süreci en sağlıklı şekilde atlatabilmem için çok büyük bir özveri ile yaklaştı. Olaylara ve durumlara çok farklı bir bakış açısıyla bakan, baktıran, anlamdıramadığım her soruna cevap bulmamda bana ışık olan, harika bir insan. İyi ki böyle bir deneyimi yaşama şansım olmuş ve oluyor. Kendisine şükran ve minnetle saygı duyuyor, ilminin dünyaya yayılıp tüm insanlığa şifa olmasını diliyorum.
me...
Gerçekçi- güvenilir - kendi değerimizin farkına varmada çok faydalı bir iletişimi var sevgili Hatice Hanımın . Onunla konuşmayı seviyorum bana iyi geliyor .
k....
Hatice hanım, inanılmaz süper biri. İlgisiyle sevgisiyle geçiyor her seansımız. Desteğini her an hissediyorum. İki yıldır devam ediyoruz. Hem kendimi yeniden tanıyorum. Hem de yeni yollar keşfederken kendimi daha iyi hissediyorum artık. Hepimizin desteğe ihtiyacı var ve bu sancılı süreçte en doğru kişiden en doğru yardımı aldığımı düşünüyorum. İyi ki varsınız.
Hatice Hanım sayesinde hayatımı zorlaştıran bazen dayanılmaz hale getiren birçok sorunu geride bıraktım. Çocukluğumdan gelen sürekli kendimi suçlama eğilimim vardı. Bundan kurtuldum. Sosyal fobimi yendim. Duygularımı kontrol edebiliyorum artık; kaygılarım yok denecek kadar azaldı. Kendime güveniyorum güçlü ve değerli hissediyorum. Başlangıçta terapilere bitkinlik, kaygı kendime güvenmeme gibi sebeplerle yalnız gidemeyecek durumdaydım. Birkaç seans sonrasında yalnız gitmeye başladım. İlk gittiğimden bu yana çok yol katettik. Bu zorlu süreçte kronikleşmiş sorunlarımla mücadele ederken Hatice Hanım'ın samimi desteğinden aldığım güçle çok şey başardım. En önemlisi hep tutunacak birilerini arıyordum kendime güvenmiyordum, mutluluğum başkalarına bağlıydı. Kendime tutunmayı kendimden güç almayı öğrendim. Hayatımın merkezine kendimi koydum ve hayatımı yönetmeye başladım. Kendisine çok teşekkür ediyorum bana yaşadığımı hissettirdiği için..
ş.....
Canımmmmm Hatice hocam. Kendimi çıkmazda hissettiğim bir anda size çıkıp gelmek benim için dünyanın en zor adımıydı belkide ama iyiki o adımı atmışım sizde iyiki benim elimi sıkı sıkı tutmuşsunuz.2 senelik bir yolculuk ve hala devam eden güzel bir yolculuk bizimkisi :) O odada ağladığım , güldüğüm , canımın acıdığı , pamuk gibi olduğum bir sürü duygu yaşadım hepsi bana ait hepsi bana bir yol oldu. Güçlendiğimi başka bir bana evrildiğimi , büyüdüğümü ve özgürleştiğimi hissediyorum . Eskisinden daha güçlü eskisinde daha farkında ve eskisinden daha çok seviyorum kendimi ve bir çok şey daha...Bunların hepsini sizin sayenizde başarabildim. Emeğinize , sabrınıza, samimiyetinize minnettarım. İşinize olan sevginize , saygınıza ,disiplininize hayranım. İyiki kesişti yolumuz ve iyiki siz.
ek...g
Kendisiyle yaklaşık 8 yıl önce tanıştık. Kendimle ilgili bir şeylerin yanlış gittiğini seziyor ama sorunun ne olduğunu, neyi nasıl çözeceğimi bilemiyorken yollarımız kendisiyle kesişti. Seanslarda bana karşı her zaman çok sabırlı, samimi ve yol gösterici oldu. Hayatımın en kötü en zor zamanlarında bana hep destek oldu. Onun sayesinde kendime değer vermeyi , kendimi sevmeyi öğrendim. Benimki uzun ve zorlu bir yolculuk ,bu yolda bana yol gösterdiği için ona minnettarım. İyi ki tanımışım kendisini binlerce teşekkürler...
h....a
Özel bir erkek çocuk annesi olarak kendimi o kadar yetersiz ,şaşkın, yorgun hissediyordum ki..Nereden,nasil baslamaliydim?
Hatice hanımla tanıştık. Bu süreçte oğluma ve bana o kadar iyi geldi ki.. Kendimi ve oğlumu yeniden tanıdim ,yaralarımızı birlikte sardık...Gecenin bir vakti saatlerce dinlediği için,güvende hissettirdigi için, bitmeyen enerjisi için,oğlumun ve benim kalbime dokundugu için çok teşekkür ediyorum.
ş.....
2021 Mayıs'ta oğlum için başlayıp aynı yıl Eylül'de kızımla devam ettik.Pandemiyi evde geçirip ergenlikte farklı sorunlarla boğuşan kızımın kurtarıcı meleği oldu Hatice hanım.
Defalarca ölümden döndü yavrum ama her teşebbüsünde Hatice hanım sayesinde hayata tutundu. Hâlâ sıkıntılarımız var fakat bu dalgalı ergenlik denizinde yüzmeye çalışırken can simidi gibi Hatice hanım hep yanında. En kritik anlarda en hayati durumlarda yanımızda olduğu için minnettarız kendisine. İyi ki tanımışız iyi ki kendisini tavsiye eden arkadaşım bize onu anlatmış. Sağlıkla huzurla nice gönüllere dokunup güzelliklere vesile olması dileğiyle...
Hatice hanımla pandemi başlangıcında tanışmak zorunda kaldım.bir anda bir çok psikolojik durumları yaşadığım bir dönemdi ve evden bile çıkamıyordum.online seanslara başlamamıza rağmen ben kaçan taraf oldum seans yapmak istemediğim zamanlar oldu.kendisi bana büyük bir sabır ve ilgi göstererek yanımda oldu.geçmişe dair bir çok şeyle yüzleşip kabul etmemi yeni bir beni bulmamı hayata tabiri caizse yeniden dönmemi sağladı. danışanlarına çok emek verdiğine kendim şahit oldum.seanları okumamı istediği kitaplar beni baştan yarattı:)kendisine yüzyüze de defalarca teşekkür ettim bide buradan teşekkür etmek isterim. hayata yeniden başlamak hayata dönmek her neyse bunlar için kendisine başvurmaktan kimse korkmasın,elinizi tutacak en iyi kişilerden biridir.
Hatice Çetinkaya Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Çetinkaya Şahin, Psikoloji, Pedagoji. Size Hatice Çetinkaya Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Dikkat Testleri, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Hatice Çetinkaya Şahin adresi nerede?Hatice Çetinkaya Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hoşnudiye Mahallesi 732. Sokak No : 12 / 13 Gürdal Abacı Plaza Kat : 2 Eskişehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Çetinkaya Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hatice Çetinkaya Şahin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hatice Çetinkaya Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Çetinkaya Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Hatice Çetinkaya Şahin hangi dilleri konuşuyor?Hatice Çetinkaya Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Çetinkaya Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Çetinkaya Şahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Çetinkaya Şahin hakkında ne düşünüyor?Toplam 111 hasta / danışan, Hatice Çetinkaya Şahin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Eskişehir Aile İçi İletişim Sorunları
Eskişehir Yaygın Anksiyete Bozukluğu