Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Beck Depresyon Ölçeği

Beier Cümle Tamamlama Testi

Bender Gestalt Motor Algı Testi

Aybros

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden üstün başarıyla 2017 senesinde mezun olmuştur. İzmir’in önde gelen kurum ve liselerinde staj deneyimi ve tecrübe deneyimleri olmuştur. Mezun olduktan sonra çocuk ve ergen alanına yoğunlaşmış ve bu alanda uzmanlaşmıştır. Şu anda İzmir’de ekip olarak her konuda hizmet veren ve 4 şubesi bulunan Aybros Psikoloji Merkezinde aktif olarak çocuk ve ergen alanında destek vermektedir.

Konum: başka bir yer Diğer

Psikolojik olarak atlatmakta zorlandığım bir dönemi Hatice hanım sayesinde daha rahat atlattım. Olaylara yaklaşımı, sakin ve anlamaya yönelik tavrı süreçte en hoşuma giden şeyler olarak aklımda kaldı. Yaşadığım bazı olumsuz olaylara farklı bir bakış açısı kazandırdı. Her şey için teşekkür ederim kendisine

Aslında bu serüvene başlama sürecim çok karışık oldu. Uzun süre birisiyle konuşup konuşmamakta tereddüt ettim, çünkü güvenebileceğimi, başkasına bir şeyler anlatabileceğimi, anlatsam da onun bana faydalı olabileceğini düşünmüyordum... Sonra güvendiğim bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Hatice Hanımla görüşmeye karar verdim, deneyeyim, en kötü bırakırım diye düşündüm. Gençliğinin verdiği dinamiklik, donanımlı olmanın verdiği özgüven, kurduğu cümleler, tavırları, ilgisi çok içten ve samimi geldi. Huzur ve güven vericiydi. Süreç boyunca hep destekleyici bir tavrı vardı. Yaptığı söylediği her şeyin formaliteden değil içten olduğunu hissettiriyordu ki bu benim için önemliydi. Bazen konuşma arasında kullandığı bir iki cümle benim için o kadar etkileyici oluyordu ki onları mutlaka not alıyor, tökezlediğim anlarda okuyordum. Devam etmemi sağlıyordu bu sözler ki hala da öyle... Şu anda daha mutlu ve kendine güvenen biriyim. Geceleri dişlerimi sıkmayı bıraktım, stresimi yönetebiliyor, duygu ve düşüncelerimi gerekli ifade şekilleri ile dışa vuruyorum. Bunda Hatice Hanım'ın payı çok büyük... Özetle, hiç kimsenin hayatı kolay değil ve bazen gün içinde yaşanan küçük basit bir olayı bile birisiyle paylaşmak daha iyi hissettiriyor. Bu yüzden sadece büyük bir sıkıntısı olanlar değil her bireyin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bireyin kendine zaman ayırıp özel alan oluşturduğu bu süreçte Hatice Hanım gibi değer veren, içten ve destekleyici biriyle devam etmesini tabi ki öneririm.

Konum: başka bir yer Diğer

Kendisine oğlumun altına kaçırma konusu için gitmiştik. Önce doktora gittik hiç bir sebep çıkmayınca anladık ki psikolojikmiş hemen terapi almak istedim. Problememiz çözüldü kendisinden ebeveynlik dersleri de aldık bu vesileyle diyebilirim memnun kaldık.

Konum: başka bir yer Diğer

Daha önce başka psikolojik danışmanlarla görüşme yapmıştım ve memnun kalmadığım için devam etmemiştim. Bu kez biraz da çekinerek Hatice hanıma ulaştım bende yarattığı olumlu değişim ve gelişimler için, verdiği güven, yaydığı pozitif enerji, güler yüzü ve güvenilir ses tonu için kendisine minnettarım.Kesinlikle tavsiye ederim.Emeğinize sağlık Hatice Hanım.

Konum: başka bir yer Diğer

10 yaşındaki kardeşimin psikolojik sorunlarından dolayı çok zorluk çekiyorduk. Tanıdığımızin tavsiyesi üzerine başvurduk. Psikologumuz herşeyimizle ilgilendi kardeşimin sorunları altında yatan nedenleri çözüp tedaviye başladı şuan güzel ilerliyor biz memnun kaldık.

Eğitim sürecindeyken yer değişikliği, il değişikliği nedeniyle sosyal uyumda baya sıkıntılar yaşadım.Artık asosyallik boyutuna vardı.Bununla alakalı Hatice Hanım'la beraber yol izledik .Bana ışık oldu.Ben karakter olarak içe kapanık biriydim. Bunlar üzerine çalıştık.Benim için çok güzel bir yoldu.Karanlık bir yoldu, Hatice Hanım bu yolda bana ışık oldu.Bana öneri vermedi, yönlendirmedi.Sadece yol gösterici konumundaydı, bu çok hoşuma gitti.Şu an devam etmiyoruz.İhtiyaç anında Hatice Hanım'la iletişim halinde olacağım.

Ç

Ben eşimle alakalı sıkıntılardan dolayı danıştım.Göremediğim kısımlara eşimin gözünden de bakmama yardımcı oldu.Benim açımdan faydalı oldu.Benim için birkaç kez görüştük.O anki problemim çözüme ulaştı.Tekrar böyle bir sıkıntı yaşarsam kendisiyle görüşmek isterim.Empati kurmama yardımcı oldu.Olaylara tek taraflı bakıyordum.Kendisi de çok sıcakkanlıydı.İlk başta gittiğinizde bir önyargı oluşmuştu ama onu kırmamda çok yardımcı oldu.Hatice Hanım'a teşekkür ediyorum.

Konum: başka bir yer Diğer

Annemle babamin ayrılma sürecindeyken geldiğim bir psikolog Hatice hanım  .O kadar hafif atlatmama neden oldu ki bu olayı daha ilk seans baya bir rahatlamistim  ve  4 seans sonra depresyon sıkıntım tamamen  bitti diyebilirim . İyi ki gelmişim verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim.

Konum: Aybros Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Oğlumun okulu  şehir değiştirmemiz yüzünden değişti.  Uyumunda çok zorlandı. Öğretmenimizin yönlendirmesiyle buraya geldik. Halen devam ediyoruz ve çok  memnunuz. Hem oğlumdan hemde öğretmenimizden olumlu gerı dönüş alıyoruz.

Konum: Aybros Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Kızımın çok öfkeli ve fevri hareketleri vardı, bir tanıdık tavsiyesiyle tanıştık psikoloğumuz Hatice hanımla. Şu an herşey çok iyi ilerliyor. Kendisinden çok memnunuz.  Bizde kesinlikle Hatice Davas hanımı herkese tavsiye edeceğiz.