ay...r
Goz ameliyati icin gittim lens takildi doktorumuzdan cok memnunuz tesekkur edriz gercekten cok basarili bir doktor hanim tesekkur edriz
r....d
beni ağrı ve acılarımdan kurtaran kahraman doktorum troide balı yaşadığım görme kaybı ,şişlik ve batmalarım geçti çok şükür HATİCE DENİZ İLHAN hocama sonsuz teşekürler
sa...r
tıp fakültesine geçtikten sonra malesef ulaşamadım kendisine.hastalarını birinci derece yakınları gibi görüp ilgilenen hekimlerimizden.hasta psikolojisini çok iyi bilen bir hekim.annemi en az beş altı doktora muayene ettirdim hiçbiri içine sinmedi kadının deniz hanımı çok benimsemişti,annem gibi düşünen çok insan tanıyorum ayrıca...
Hatice Deniz İlhan Geçilmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Deniz İlhan Geçilmez, Göz Hastalıkları.
Hatice Deniz İlhan Geçilmez adresi nerede?Hatice Deniz İlhan Geçilmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dumlupınar Bulvarı Arapsuyu Konyaaltı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Deniz İlhan Geçilmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Deniz İlhan Geçilmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Deniz İlhan Geçilmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Deniz İlhan Geçilmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Deniz İlhan Geçilmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Deniz İlhan Geçilmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hatice Deniz İlhan Geçilmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.