Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu
ci...
Daha önce yaptırdığım botoks tan dolayı yüzüm cok kötü olmuştu Dr.Hatice Deniz Yardımcı hanım sayesinde eski görünümüme kavuştum nasıl tesekkur edeceğimi bilemiyorum .Avrasya hastahanesi nin estetik bölümünde çalışan birbirinden güler yüzlü, anlayışlı, zarif işini bilen bu ekibe gozum kapali kendimi teslim ettim ve sonuç harika tekrar tekrar teşekkür ediyorum iyi ki varsınız
ah...l
deniz hanım 29 mayıs hastanesindeyken ellerimde çıkan siğiller sebebiyle gitmiştim.
yakarak tedavi uygulandı ancak parmaklarımda sonrasında çok fazla siğil çıkmasına rağmen hepsi geçti ama bi tek o yakılan siğilin izi kaldı. çünkü çok derinde yakılmıştı, ben ise diğerlerini sadece yüzeyden sıcaklık vererek kurutmuştum.
derinden yakması hariç herşey iyiydi.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hatice Deniz Yardımcı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Deniz Yardımcı, Dermatoloji.
Hatice Deniz Yardımcı adresi nerede?Hatice Deniz Yardımcı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107 Zeytinburnu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Deniz Yardımcı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Deniz Yardımcı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Deniz Yardımcı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Deniz Yardımcı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Deniz Yardımcı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Deniz Yardımcı hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Hatice Deniz Yardımcı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeytinburnu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar
Zeytinburnu bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar