Yıldız Mahallesi Yıldız Caddesi 220. Sokak No: 19, Muratpaşa
r ....
Çene kısmında sivilcelenme vardı Hatice doktorun muayenesinden sonra geçmeyen sivilcelerim kayboldu. Doktor Hanım çok ilgili ve doğru teşhis koymakta oldukça uzman. Gerek cilt problemlerinde gerek estetik amaçlı tedavilerde güvenilir bir doktor.
öm...
Geçmeyen mantar tedavimi geçiren kadın.. Elleri anne gibi, altın iğne tedavisi ise mükemmel... İyiki size tedavi olmuşum.
se...e
aşopesi hastalığıma tedaviye başladıktan sonra hastalığımda düzelmeler görüldü,fakat kendisi şu anda hastaneden ayrılmış 4 aydan beri doktoruma ulaşamıyorm,bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
h....y
acil servisde muayene olduğumda koyduğu teşhis ve uyguladığı tedavi ile rahatsızlığımı atlattım. bilgi ve yaklaşımından memnuniyetimi ifade etmek isterim. teşekkürler...
gö...n
bende tırnak mantarı vardı gecenlerde çapaya gittim. bide baktım ki 16 ay önce beni muayene eden doktor onu görür görmez hastalıgım gecti diyebilirim. gercekten insana farklı bi enerji veriyo sağolsun yine çok ilgilendi. kendisi çok iyi bi doktor.
gö...k
bundan yaklaşık 16 ay önce kendileine muayene olmuştum uyguladığı tedavi çok iyi geldi. onun sayesinde başladığım kursu bitirdim ona çok şey borçluyum kendisi tanıdığım en iyi doktordur. çok hanım bi kız herkese tavsiye ederim.
Hatice Duman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Duman, Dermatoloji.
Hatice Duman adresi nerede?Hatice Duman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldız Mahallesi Yıldız Caddesi 220. Sokak No: 19 Muratpaşa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Duman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Duman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Duman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Duman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Duman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Duman hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hatice Duman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Muratpaşa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar
Muratpaşa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Dermatologlar