Akne Skarı Tedavisi
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Ameliyatsız Yüz Gençleştirme
Ameliyatsız Yüz Germe
sı...a
Tam 1 yıldır annemle düzenli gidiyoruz çooook çoooook memnunuz. Dolgu, botoks, gençlik aşısı, altın iğne, mezoterapi, ilgi, alaka, bilgi, güleryüz her şeyi orada bulabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim.
se...a
Dr.Hatice hanıma ikinci kez botoks yaptırdım.migren hastasıyım migrenime öyle iyi geldi ki anlatamam.eli çok hafif çok da samimi .
Hatice hanım yüzüme prp ve mezoterapi uygulaması yaptı. Sırtımda ise oluşan keloidlerimi tedavi etti. Çok kısa sürede hızlı sonuç aldım. Kendisi alan bilgisi ve yeteneğiyle çok güvende hissettiriyor
d....y
Botox yaptırdım ve çok memnun kaldım.Hatice hoca detaylı bilgilendirme yaparak yakından ilgilendi ayrıca çok güleryüzlü ve tatlı bir doktor.
Merhabalar,Hatice hanım ile leke tedavim için, bir süre önce Mezoterapi ye başladık.İlaveten BBL Lazer de uyguluyor.Tedavim devam etmekte fakat lekelerim ciddi ölçüde azaldı.Kendisi işini son derece iyi yapan bir Doktor.Güler yüzü,bilgisi,kullandığı ürünlerde ki titiz tutumu da çok güven verici.Kendisi ile iyi ki yollarımız kesişmiş,cildinizi gönül rahatlığı ile Hatice hanımın ellerine teslim edebilirsiniz.
m....t
Uzun yıllar devam eden, belli dönemlerde yüzümde, saçımda ve vücudumdaki seboreik dermatit için Dr Hatice hanım'dan randevu aldım. Kendisi çok güler yüzlü, anlayışlı ve en önemlisi hastasını dikkatli bir şekilde dinleyip soru sorup çözüm üretebilen bir doktor. 2 hafta önce muayeneye gittim. Muayenesinin ardından uyguladığı yöntem ve ilaçlar etkisini gösterdi ve seboreik dermatitden dolayı olan kabuklanmalar, yaralar ve lekeler 1 haftada geçti. Hatice hanım ilaç yazıp göndermiyor, sorunun kaynağına inip ortadan kaldırmak için uzun vadeli yol haritası çiziyor. Kontrole gittiğimde hastalığın tekrar etmemesi için 2 aylık yeni bir tedavi planı yaptık. Tedavi sürecinden gayet memnunum.
nu...
Oldukça memnunum sivilce tedavim için gidiyorum 3. Ayımdayım bende bi arkadaşımdan duymuştum oldukça ilgili ve yönlendirme sağlıyor
g....ö
Tasfiye üzerine gittim çilt lekelerim vardi onlardan şikayetçiydim güzel bir muayene güller yüzlü bir doktor çok ilgili çok memnun kaldım verdiği reçetenin de etkisini gördüm
pe...r
Tavsiye üzerine gittim. Botoks işlemi yaptırdım doğal dursun istiyordum öyle de oldu. 1 hafta sonra kontrol içim tekrar görüyor. Güler yüzlü, aklımdaki soruları anlayışla cevaplandırdı. Cildimde akne sorunları vardı, ilgilendi. Güvenilir bir klinik.
s....̇
Uzun süredir botoks işlemimi doktor hanıma yaptırıyorum. Bilgi ve becerisi bence çok iyi. Doğal sonuçlar elde ediyorum çok memnunum.
Hatice Duran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Duran, Dermatoloji. Size Hatice Duran tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Allerjik Deri Testleri, Ameliyatsız Cilt Gençleştirme, Ameliyatsız Yüz Germe, Ameliyatsız Yüz Gençleştirme, Akne Skarı Tedavisi, Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği, Altın İğne Uygulaması.
Hatice Duran adresi nerede?Hatice Duran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 6523 sok.32/A Kat:2 Daire:202 Mavişehir Park Yaşam Ofisleri İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Duran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Duran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Duran isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Duran, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hatice Duran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Duran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Duran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Duran hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Hatice Duran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Duran hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Duran tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Dermatologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Dermatologlar