Kabul edilen yaş grubu:
Kredi kartı
Fatih Mahallesi 1. Ufuk Sokak No 1/C, Kütahya
Dentahya Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
K
ke...v
Telefon numarası doğrulandı
Farklı bir çok sorunla ilgili (dolgu, kanal tedavisi ve kaplama) tedavim tamamlandı. Dikkatli, detayları atlamıyor ve hastaya yaklaşımı çok başarılı. Zor işlemler yapılmasına rağmen ağrı neredeyse yaşamadım. “Dişçi fobisi”ne sahipseniz bunu klinikte kısa sürede aşabilirsiniz. Tedavi sonunda hiçbir problem kalmadı ve estetik bir görünüm oluştu, çok memnun kaldım.
Hatice Durmaz Yıldırım isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Durmaz Yıldırım, Diş Hekimi. Size Hatice Durmaz Yıldırım tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Hatice Durmaz Yıldırım adresi nerede?Hatice Durmaz Yıldırım şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Mahallesi 1. Ufuk Sokak No 1/C Kütahya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Durmaz Yıldırım isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Durmaz Yıldırım online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Durmaz Yıldırım isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Durmaz Yıldırım, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Hatice Durmaz Yıldırım hangi dilleri konuşuyor?Hatice Durmaz Yıldırım ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Durmaz Yıldırım isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Durmaz Yıldırım tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Durmaz Yıldırım hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hatice Durmaz Yıldırım hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Hatice Durmaz Yıldırım hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Durmaz Yıldırım tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kütahya civarındaki ilçelerden bazıları