şu...c
Gamze hoca şuan için bebeğimi istemsiz davranışlar nedeniyle gözetim altında tutuyor. İnanılmaz ilgili, açıklayıcı,bilgilendirici ve son derece nazik,kibar bir doktor. Mesleğindeki başarılar zaten açık ve tartışılmaz. Herşeyden önce muayene esnasında kendi çocuğum olsa bu şekilde yapardım söylemi benim için inanılmaz önemli bir cümle ve güven verici bir süreç ve tedavide olduğumuzu hissettirdi.
oğ...r
Gamze POYRAZOĞLU Hocamız ile 7 yaşındaki oğlum Mete nin gözünde oluşan bir problem neticesinde ve tavsiye üzerine tanıştık. Sürecin başından beri şu ana kadar en az 4 farklı dal oğlumuzun takibini yapmakta.Ancak Gamze Hocamız dışında bizi ne arayan ne soran oldu.Kendisi her konuda aşama aşama bilgilendirdi yönlendirdi ve sonuçlar hakkında bilgi aldı. Oğlumuz ile ilgilisüreç devam ediyor ve Gamze Hoca gibi işine bağlı bir insanın bizim yanımızda olduğunu bilmek bize hem güç hem de ümit veriyor.İyi ki varsınız Hocam Herşey için çok ama çok teşekkür ederiz
ay...n
Vedat ege nin annesiyim. Hatice gamze poyrazoğluna öncelikle çok büyük teşekkür etmek istiyorum. 14 Aylık bir erkek çocuğum var ve 3 aylıkken epilepsi hastalığıyla tanıştık. Yaklaşık 7 ay boyuca istanbula ankaraya götürdük hiçbir sonuç alamadık.(günde 1 veya 2 defa bazen haftada 1 ) havaleler geçiren ve dirençli epilepsi hastası oğlumuzun artık hatice gamze poyrazoğlu hocamızın tedavisi sayesinde nöbetleri durdu. Şehir dışında çok fazla epilepsi hastası olduğunu biliyoruz ve hatice gamze poyrazoğlu nu şiddetle tavsiye ediyoruz. Hatice hocamızı seviyoruz. Herkese acil şifalar diliyoruz.
al...y
11 nisan salı günü oğlum yüz felci geçirdi ve gamze hanım tedaviye başladı.bence çok başarılı ve bilinçli bir doktor.hastamın durumu şu an daha iyi ve gamze hanımın şahsında bütün doktorlarımıza teşekkür ediyorm.ben hastaneye hiç bir tanıdık doktor,hamili kart vs.ile gitmedim.hiç bir yerden torpilim yoktu.ama okadar anlayışlı ve sabırla ilgilendilerki,bütün nöroloji deki doktorlara ve özellikle gamze hanıma teşekkürler.
he...i
gamze abla seni çok seviyorum hastasıyla en iyi ilgilenen sensin
hü...a
çok güzelsiniz hemde çok iyi
Hatice Gamze Poyrazoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Gamze Poyrazoğlu, Çocuk Nörolojisi.
Hatice Gamze Poyrazoğlu adresi nerede?Hatice Gamze Poyrazoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşyol Mahallesi Akasya Sokak Küçükçekmece
- Beşyol No: 4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Gamze Poyrazoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Gamze Poyrazoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Gamze Poyrazoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Gamze Poyrazoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hatice Gamze Poyrazoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Gamze Poyrazoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Gamze Poyrazoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Gamze Poyrazoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hatice Gamze Poyrazoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Nörolojisi Uzmanları
Üsküdar Çocuk Nörolojisi Uzmanları