yu...e
Ülseratif kolit hastasıyım. Ozon tedavisi için kendisine başvurduk. Bizimle yakından ilgilendi. Hastalık öykümü dikkatle dinleyip, değerli tavsiyelerde bulundu. İşini son derece iyi yapan bir doktor. Ozon tedavisine başladık umarız faydasını görürüz.
v.....
Son derece cana yakın insancıl ve bilgili detayları tane tane anlatan, dinleyen tetkikleri özenle isteyen teşhis ve tedavisi mükemmel bir doktor. senelerdir gezmediğim doktor kalmadı. kendisine ilk defa gittim daha şikayetlerimi dinlerken neredeyse teşhisi koydu. her türlü tetkikleri istedi sonuç mide kanseri olduğumu tespit etti ve tedavi sürecini yönlendirdi. Oysaki aynı şikayetleri 2 senedir gittiğim her doktora anlatmıştım, hep ilaçlarla tavsiyelerle geçiştirdiler. şu an kemoterapi ışın ameliyat sürecini tamamladım tedaviye devam ediyorum. kendisine çok teşekkür ediyorum tereddütsüz koşulsuz herkese tavsiye edilebilecek bir doktor.
z.....
Daha önce yanlış teşhis konulmuş babama şüpheci yaklaşıp gerekli tetkikleri yaparak mide kanseri olduğunu teşhis eden, empati yeteneği yüksek güzel insan
ay...n
Hastasıyla çok güzel ilgilenen,dinleyen çok isabetli tespitlerde bulunarak gerçekten hastasını sahiplenen ve iyileştirmek için elinden geleni yapan işinin aşığı bir hekim.Kendisine çok teşekkür ederim bu zor dönemlerimde beni gerçekten yeniden doğmuş gibi hissettirdiği için.
ka...z
hatice hanımdan o kadar memnunumki bütün sıkıntılarımı rahatlıkla anlata biliyorum sorular sorabiliyorum ve herşeyi araştırıp tedaviye ondan sonra başlıyor kanımda düşüklük olduğunu tahlillerle ortaya çıkardı ve şimdi tedavim devam ediyor düzenli olarak çağırıyor ve takip ediyor herkese hatice hanıma gitmelerini tavsiye ederim kendisine çok teşekkür ediyorum
ok...i
Hatice hanım hastalarıyla derinlemesine ilgilenen, tüm tetkikleri hastayı dinleyerek daha sağlıklı bir şekilde yapan, işinin gerçekten ehli, tanıdığım en iyi hekimlerdendir. Kendisine danışan olmam gereği kendimi çok şanslı hissediyorum. Kendisine sonsuz saygı ve sevgilerimle.
Hatice Hamarat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Hamarat, İç Hastalıkları.
Hatice Hamarat adresi nerede?Hatice Hamarat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 71 Evler Mahallesi Çavdarlar Sokak No:144 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Hamarat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Hamarat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Hamarat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Hamarat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Hamarat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Hamarat hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hatice Hamarat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Odunpazarı bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları