2011 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldum.2016-2023 tarihleri arasında Manisa ili Soma ilçesinde Aile Hekimi olarak görev yaptım. Son 9 yıldır, kendimi yenilemek ve geliştirmek adına, hastalarım ya da danışanlarım için bilgimi uygulanabilir kılmak için,Reiki 1-2, Kundalini 1-2-3, Emotional Freedom Technique, Wellbeing (Gedik Ünv.) , Aile Danışmanlığı (Gebze Teknik Ünv.), Mindfullness Ebeveynlik, çocuklarda Orff ve Ritim eğitimi, masal anlatıcılığı eğitimi, Üreme Sağlığı Eğitimi, Evlilik Öncesi Danışmanlık Eğitimi, Deniz Şimşek Bütünsel Yaklaşım Eğitimi, Takviye Zirvesi , Gilbert Reynaud Recall Healing eğitimleri gibi çok sayıda eğitim aldım ve almaya devam ediyorum. Tıp doktorluğunu, hastalıklara, hastaya ve şifaya bütüncül bakabilmek için besliyorum. Oldum demeden, olmaya çalışmakla geçen bir yolculukta, kendi hayatımda uyguladıklarım ya da uygulamaya çalıştıklarımla, başka başka hayatlara dokunmak istiyorum.

Hatice Kılınç Korkmaz Muayenehanesi
Kurtuluş Mah. Kemahlı Ahmet Sk. No : 25, Soma, Manisa

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Kontrol Randevusu

Kurtuluş Mah. Kemahlı Ahmet Sk. No : 25, Manisa

Hatice Kılınç Korkmaz Muayenehanesi

Makaleler
Röportaj

Hatice Hanım'a tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Çocuğum rahatsızdı. Kasık ağrısı ve idrar yolları enfeksiyonu teşhisi ile tedaviden memnun kaldık. Hatice Hanım ilgili bir doktor. Tavsiye ederim.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Sosyal medyada videosu çıktı karşıma öyle tanımış oldum. Kilo veremiyordum ve vücudum ödem yapıyordu. Ağrılarım vardı geçmeyen ve saçlarım dökülüyordu. Çok halsizdim. Gıda intoleransım yapıldı hangi gıdaları yememem gerektiğini araştırdı doktorum şu an 12 gün oldu ben 3 kilo verdim her şey yolunda herkese tavsiye ediyorum benim gibi şikayeti olan kişilerin Hatice hocamla görüşmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Doktoruma tavsiye üzerine sosyal medyadan bulup arayıp randevu alıp öyle gittim. Egzama tedavisi için başvurdum. 12 yıldır geçmeyen egzamama sadece Hatice Hocam derman oldu. Herkese kesinlikle tavsiye ediyorum özveriyle, sevgisiyle, ilgisiyle ve sabrıyla her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyerek beni iyileştirdi. Mutlaka öncelikle hastalar Hatice Hocam'ın kapısını çalmalılar.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Doktor hanımı sosyal medya aracılığıyla tanıdım. Saç dökülmesi ve egzama nedeniyle tedavi görüyorum. Şikayetlerim oldukça azaldı, çok memnun kaldım. İyi ki yollarımız kesişti.

Z

Sırt ağrılarım vardı. Fibromiyalji hastasıyım. Testlerimi yaptırdı. Masa başında nasıl durmam gerektiği ile ilgili bilgi verdi. Bitkisel takviye önerdi. Egzersiz verdi, onları yapıyorum. Hatice Hanım çok ilgili, alakalı, her detaya iniyor. Her sıkıntım ve rahatsızlığım için yardımcı oldu. Etrafımdaki herkese tavsiye ediyorum.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Hocamı aile hekimimizin tavsiyesi ile tanıdık. Oğlumun öksürük şikayeti vardı, bayadır. Hocamın ilgisi, alakası, bizi dinlemesi, açıklayıcı bilgileri sayesinde kendisinden çok memnunum. Yapılan testler sonucu sıkıntımızın sebebini öğrendik, ilaçlarımızı aldık, kullanıyoruz, öksürük şikayetimiz çok şükür geçti. Hocam ile kontrollerimize devam edeceğiz. Kendisi çok iyi, güler yüzlü, tatlı dilli. İyi ki varsınız, sizi çok seviyorum. Hatice hocamı tavsiye ettiğim arkadaşlarım var. Alerji sıkıntısı olan herkes hocama güvenerek gidebilir, rahatlıkla tavsiye ediyorum. İyi ki sizi tanımışım, başarılarınızın devamını diliyorum.

Dr. Hatice Kılınç Korkmaz

Geri bildiriminiz için teşekkür eder;
Sağlıklı günler dileriz…

Ö

Doktor Hanım'a, diğer hastaların önerisiyle ulaştım. Diyabet ve tiroid hastası olmam, uzun zamandır demir eksikliği sorunları yaşamam nedeniyle başvurdum. Şubat ayından bu yana hala takibimi yapmaktadır. İlgisi ve alakası hasta takibi hususlarında çok memnunum. Bütün çevreme ve arkadaşlarıma tavsiye ettim ve etmeye devam ediyorum.

Geri bildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Hatice Hanım'ı sosyal medyadan takip ediyordum, öyle ulaştım. Burunum sürekli tıkanıyor ve ben doğru düzgün nefes alamıyordum. Gözlerim de aynı şekilde sürekli ağlıyormuş gibi göz yaşları ile doluyordu. Konuşmakta, uyumakta, nefes almakta güçlük çekiyordum. Bu yüzden başvurdum. Detaylı kan tahlili ve alerji testi yaptı Hatice Hanım. Kan değerlerim düşük çıktı, hem de tek bir tane değil. Gerekli takviyeleri verdi. Şu an ilk başladığıma göre daha iyiyim. Yaşadığım sorunlar geçti. Etrafıma tavsiye ederim, ediyorum da hatta.

R

Hatice Hanım ile referans aracılığıyla tanıştık. Oğlumun vücudunda kaşınmalar ve buna bağlı geçmeyen derin yaralar oluşuyordu. Çok doktor gezdik ancak Hatice Hanım kaşıntılarının alerjiye bağlı olduğunu buldu neye alerjisi var onu buldu. Her şeyiyle ilgilendi ayağına giyecek çorabını bile kendi alıp geldi. İyi ki diyorum işiyle aşk yaşayan bir doktor. Her alanda bilgili ve bununla yetinmeyip sürekli bir araştırma öğrenme ve çevresini bilgilendirme çabasında. Birçok insana ulaşması dileğiyle.

Geri bildiriminiz için çok teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz…

Sosyal medya arkadaş çevresi vs kızımın iştahsızlığı ve büyümesinde duyduğum endişe ile başvurdum. Kan tahlilleri ve çıkan sonuçlara göre tedavi ve takviyelerimize başladık .Kızımda kan verme fobisi oluşmuştu, Hatice Hanım sayesinde bunu aştığımızı düşünüyorum. İletişimi ve yaklaşımını çok beğendim. Çevremdeki herkese tavsiye ederim.