Akupunktur Tedavisi
Alzheimer Takibi
BAEP - Beyinsapı İşitsel Uyandırılmış Potansiyelleri
Tümünü gösterHizmetler
Nöroloji Randevusu
Alparslan Ma. Bahar Cad. Kandilli Sokak, Yakamoz Apartmanı 6 No:22 Melikgazi, Melikgazi
Ozon Terapi Randevusu
Felçli Hasta Takibi
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Hareket Bozukluklarında ve Migrende Botulinum Toksin Uygulamaları
NöroFit Klinik
Klinik Nörofizyoloji (Başlıca EMG ve Uyandırılmış Potansiyeller)
Kuru İğne Tedavisi
Parkinson Takibi
Uyku Testi (Polisomnografi)
EĞİTİM
2023 Özel Muayenehane
2020 Erciyes Üniversitesi Kök Hücre Doktorası ( Devam Etmektedir)
2018 Doçentlik Unvanının Alınması
Türk Nöroloji Derneği
YABANCI DİLLER
İngilizce
BİLİMSEL YAYINLAR
I hi Y. Akut, Progresif ve Nadir Görülen Bir Serebrovasküler Hastalık: Derin Serebral Ven Trombozu.
Turk .1 of Cerebrovasculer Dis, 2016; 22(2): 65-671- Kose Ozlece H, Gok M, Huseyinoglu U, Yeksan A, Sarıkaş C, Huseyinoglu N,
Pain perception: predictive value of sex, depression, anxiety, somatosensory amplification, obesity, and age.
Neuropsychialr Dis Treat. 2016 Aug I;12:1913-8. doi: 10.2147/NDT.S 106974. Kivrak Y, Kose-Ozlece II, Ustundag MF, Asoglıı M.
Ultrasonographic and Electrophysiological Evaluation of the Ulnar Nerve in Patients Diagnosed With Carpal Tunnel Syndrome.
1 Clin Neurophysiol. 2016 Oct;33(5):464-468. Köse Ozlece H, Huseyinoglu N, Gok M, ilik F.
Coexistence of Ehlers-Danlos syndrome and multiple sclerosis.
Iranian Journal of Neurology 117. Kose Ozlece II, İlik F, Huseyinoglu N.
A Rare Clinical Presentation Due to Small ('ortical Infarction: Isolated Wrist Drop.
Turk .1 of Cerebrovasculcr Dis. 2015;2I (I R36-39. Kose Ozlece II, Hüseyinoğlıı N.
Is there a correlation between the pineal gland calcification and migraine?
Eur Rev Med Pharmacol Sci. 2015 Oct; 19(20):3861 -4. Kose Ozlece H, Akyuz O, İlik F, Hüseyinoğlıı N, Aydin S, Can S, Scrim A.
Alterations In Semen Parameters In Men With Epilepsy Treated With Valproate
Iranian Journal of Neurology 2015. Kose Ozlece II, İlik F, Huseyinoglu N, Ceeen K, Serim A
The Electrophysiological Evaluation of Sympathetic Nervous System in Patients with Peptic Ulcer.
Kafkas .1 Med Sci. 2014; 4(1): 1-5. Kose Ozlece II, Hüseyinoğlıı N, Anuk T, Siilii B.
Genomic analysis of the interleukin I beta -5 I I and interleukin 6-174 genes polymorphisms in Turkish patients with epilepsy
Genet. Mol. Res. 2014; 13 (4): 8552-8560. Gök I, Esenand V, Kose Ozlece H.
A case of Systemic Lupus Erytomalosis With Peripheral Neuropathy Misdiagnosed as Brucellosis.
1 Neuroinfecl Dis.,2014.5:142. Kose Ozlece II, Hüseyinoğlıı N,Aydin E,Gökmen F. Ekinci M.Scrim A
Kısmi felç geçirdim ve tranvers miyelit tanısı almıştım. Hatice hanımla tanışmasaydım durumum çok daha kötüye gidebilirdi. Hem profesyonel bilgisi hem de güler yüzlü, ilgili yaklaşımı sayesinde tedavi sürecimde büyük bir iyileşme yaşadım. Sağlık alanındaki donanımı ve bana olan ilgisi, kendimi daha güvende hissetmemi sağladı. Onun yönlendirmeleri ve tedavi yöntemleri olmasaydı şu an bu kadar iyi durumda olamazdım. Kesinlikle tavsiye ediyorum, harika bir doktor
ce...a
Güleryüzü, işlem sırasında ki yaklaşımı, hastalık ve süreç ile ilgili bilgilendirmesi, her anlamda mükemmel bir hekim. Sadece emg çekimi için gitmeme rağmen her konuyu tek tek açıkladı. Bu zamanda Hatice hanım gibi bi doktora denk gelmek kolay değil. Tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz
m....k
Şehir şehir doktor gezmiş biri olarak hiç bi zaman tedavim ve açıklama tam olmamıştı Hatice hocamın harika ilgisi detaylı olarak bizi hastalıkla ilgili her anlamda aydınlatması ayrıca poztifliği ilgisi alakası her anlamda çok çok memnun kaldık tedavim çok olumlu yönde ilerledi geçmeyen baş ağrılarım 1 ay içinde tedaviye cevap verdi ve çok iyim hocam sayesinde bundan sonrada çok daha iyi olacağım eminim gelmek isteyen herkes gözü kapalı tercih edebilir
s ...a
Sayın Doç Dr Hatice Köse Özlece hanımı işini iyi yapan dürüst bir insan olarak tanıdık. Hem ozon tedavimi gerçekleştirdi hem de kronik nörolojik hastalığımla ilgili tetkikleri çok ince detaylarına kadar açıkladı.
n....
10 yaşındaki oğlum için başka bir kurum epilepsi tanısı koyup ilaç tedavisine başlattı. Ancak içim rahat olmadığı için farklı doktor arayışına girmiştim. Şans eseri sizi buldum. Ve sayenizde içim artık rahat. İlacı kullanmak istemiyordum farklı bir uzman görüşü ve ayrıntılı bilgilendirmesi sayesinde kullanmayı benimsedim. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.. İyi çalışmalar
ra...
Guleryuzunuz her derde deva..geçmek bilmeyen ve gün geçtikçe şiddeti artan sirt ağrılarım daha 2.seans olmasına rağmen bayağı hafifledi..
Ayağımda sinir hasarı sebebi ile hatice hanıma gittim. Ve benimle çok güzel ilgilendi. Çok detaylı muayene etti. Her şeyi detaylı bir şekilde anlattı. İlgisi, alakası çok iyiydi. Çok memnun kaldım.
Çok güzel bir ortamda , glutatyon tedavisi aldım, Doç.dr Hatice Köse Özlece hanım’ı tavsiye ederim, bir seans da bile faydasını gördüm.
ta...n
Ozon tedavisinin önemi ve faydaları hakkında detaylı bilgi verildikten sonra seanslara başladım ve gerçekten kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum. İyi ki varsınız Hatice Hocam. Emeklerinize sağlık.
sa...
Omuz ağrısı nedeni ile muayene oldum, ozon ve iğne tedavisi yapıldı 2 seans olmasına rağmen omuzumda belirgin bir rahatlama oldu.
Hatice Köse Özlece isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Köse Özlece, Nöroloji, Akupunktur, Ozon Terapi. Size Hatice Köse Özlece tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, EEG (Elektroensefalografi), EMG, MRI Değerlendirme, Epilepsi Tedavisi, Botoks, Elektromiyografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Epilepsi Testi, Evde Uyku Testi.
Hatice Köse Özlece adresi nerede?Hatice Köse Özlece şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Alparslan Ma. Bahar Cad. Kandilli Sokak, Yakamoz Apartmanı 6 No:22 Melikgazi Melikgazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Köse Özlece isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Köse Özlece online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Köse Özlece isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Köse Özlece, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hatice Köse Özlece hangi dilleri konuşuyor?Hatice Köse Özlece ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Köse Özlece isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Köse Özlece tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Köse Özlece hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Hatice Köse Özlece hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Köse Özlece hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Köse Özlece tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Zurich Sigorta, Groupama Sigorta, Ankara Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Melikgazi bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Fortis Bank A.Ş. Mensupları Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Akbank T.A.Ş. Mensupları Tekaüt Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Melikgazi bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Nörologlar