NöroFit Klinik
Alparslan Ma. Bahar Cad. Kandilli Sokak, Yakamoz Apartmanı 6 No:22 Melikgazi, Melikgazi

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Ozon Terapi Randevusu

Hekim Özgeçmişi
EĞİTİM
2023 Özel Muayenehane
2020 Erciyes Üniversitesi Kök Hücre Doktorası ( Devam Etmektedir)
2018 Doçentlik Unvanının Alınması
Türk Nöroloji Derneği
YABANCI DİLLER
İngilizce
BİLİMSEL YAYINLAR
I hi Y. Akut, Progresif ve Nadir Görülen Bir Serebrovasküler Hastalık: Derin Serebral Ven Trombozu.
Turk .1 of Cerebrovasculer Dis, 2016; 22(2): 65-671- Kose Ozlece H, Gok M, Huseyinoglu U, Yeksan A, Sarıkaş C, Huseyinoglu N,

Pain perception: predictive value of sex, depression, anxiety, somatosensory amplification, obesity, and age.
Neuropsychialr Dis Treat. 2016 Aug I;12:1913-8. doi: 10.2147/NDT.S 106974. Kivrak Y, Kose-Ozlece II, Ustundag MF, Asoglıı M.

Ultrasonographic and Electrophysiological Evaluation of the Ulnar Nerve in Patients Diagnosed With Carpal Tunnel Syndrome.
1 Clin Neurophysiol. 2016 Oct;33(5):464-468. Köse Ozlece H, Huseyinoglu N, Gok M, ilik F.

Coexistence of Ehlers-Danlos syndrome and multiple sclerosis.
Iranian Journal of Neurology 117. Kose Ozlece II, İlik F, Huseyinoglu N.

A Rare Clinical Presentation Due to Small ('ortical Infarction: Isolated Wrist Drop.
Turk .1 of Cerebrovasculcr Dis. 2015;2I (I R36-39. Kose Ozlece II, Hüseyinoğlıı N.

Is there a correlation between the pineal gland calcification and migraine?
Eur Rev Med Pharmacol Sci. 2015 Oct; 19(20):3861 -4. Kose Ozlece H, Akyuz O, İlik F, Hüseyinoğlıı N, Aydin S, Can S, Scrim A.

Alterations In Semen Parameters In Men With Epilepsy Treated With Valproate
Iranian Journal of Neurology 2015. Kose Ozlece II, İlik F, Huseyinoglu N, Ceeen K, Serim A

The Electrophysiological Evaluation of Sympathetic Nervous System in Patients with Peptic Ulcer.
Kafkas .1 Med Sci. 2014; 4(1): 1-5. Kose Ozlece II, Hüseyinoğlıı N, Anuk T, Siilii B.

Genomic analysis of the interleukin I beta -5 I I and interleukin 6-174 genes polymorphisms in Turkish patients with epilepsy
Genet. Mol. Res. 2014; 13 (4): 8552-8560. Gök I, Esenand V, Kose Ozlece H.

A case of Systemic Lupus Erytomalosis With Peripheral Neuropathy Misdiagnosed as Brucellosis.
1 Neuroinfecl Dis.,2014.5:142. Kose Ozlece II, Hüseyinoğlıı N,Aydin E,Gökmen F. Ekinci M.Scrim A

Konum: NöroFit Klinik Randevu

Kısmi felç geçirdim ve tranvers miyelit tanısı almıştım. Hatice hanımla tanışmasaydım durumum çok daha kötüye gidebilirdi. Hem profesyonel bilgisi hem de güler yüzlü, ilgili yaklaşımı sayesinde tedavi sürecimde büyük bir iyileşme yaşadım. Sağlık alanındaki donanımı ve bana olan ilgisi, kendimi daha güvende hissetmemi sağladı. Onun yönlendirmeleri ve tedavi yöntemleri olmasaydı şu an bu kadar iyi durumda olamazdım. Kesinlikle tavsiye ediyorum, harika bir doktor

Doç. Dr. Hatice Köse Özlece

Çok geçmiş olsun, sağlıklı günlerde görüşmek ümidiyle

C
Konum: NöroFit Klinik EMG

Güleryüzü, işlem sırasında ki yaklaşımı, hastalık ve süreç ile ilgili bilgilendirmesi, her anlamda mükemmel bir hekim. Sadece emg çekimi için gitmeme rağmen her konuyu tek tek açıkladı. Bu zamanda Hatice hanım gibi bi doktora denk gelmek kolay değil. Tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz

Konum: NöroFit Klinik Nöroloji Randevusu

Şehir şehir doktor gezmiş biri olarak hiç bi zaman tedavim ve açıklama tam olmamıştı Hatice hocamın harika ilgisi detaylı olarak bizi hastalıkla ilgili her anlamda aydınlatması ayrıca poztifliği ilgisi alakası her anlamda çok çok memnun kaldık tedavim çok olumlu yönde ilerledi geçmeyen baş ağrılarım 1 ay içinde tedaviye cevap verdi ve çok iyim hocam sayesinde bundan sonrada çok daha iyi olacağım eminim gelmek isteyen herkes gözü kapalı tercih edebilir

Konum: NöroFit Klinik Ozon Terapi Randevusu

Sayın Doç Dr Hatice Köse Özlece hanımı işini iyi yapan dürüst bir insan olarak tanıdık. Hem ozon tedavimi gerçekleştirdi hem de kronik nörolojik hastalığımla ilgili tetkikleri çok ince detaylarına kadar açıkladı.

Konum: NöroFit Klinik EEG (Elektroensefalografi)

10 yaşındaki oğlum için başka bir kurum epilepsi tanısı koyup ilaç tedavisine başlattı. Ancak içim rahat olmadığı için farklı doktor arayışına girmiştim. Şans eseri sizi buldum. Ve sayenizde içim artık rahat. İlacı kullanmak istemiyordum farklı bir uzman görüşü ve ayrıntılı bilgilendirmesi sayesinde kullanmayı benimsedim. Başarılarınızın artarak devam etmesini diliyorum.. İyi çalışmalar

R
Konum: NöroFit Klinik Ozon Terapi Randevusu

Guleryuzunuz her derde deva..geçmek bilmeyen ve gün geçtikçe şiddeti artan sirt ağrılarım daha 2.seans olmasına rağmen bayağı hafifledi..

Konum: NöroFit Klinik Nöroloji Randevusu

Ayağımda sinir hasarı sebebi ile hatice hanıma gittim. Ve benimle çok güzel ilgilendi. Çok detaylı muayene etti. Her şeyi detaylı bir şekilde anlattı. İlgisi, alakası çok iyiydi. Çok memnun kaldım.

Konum: NöroFit Klinik Ozon Terapi

Çok güzel bir ortamda , glutatyon tedavisi aldım, Doç.dr Hatice Köse Özlece hanım’ı tavsiye ederim, bir seans da bile faydasını gördüm.

T
Konum: NöroFit Klinik Ozon Terapi Randevusu

Ozon tedavisinin önemi ve faydaları hakkında detaylı bilgi verildikten sonra seanslara başladım ve gerçekten kendimi yenilenmiş gibi hissediyorum. İyi ki varsınız Hatice Hocam. Emeklerinize sağlık.

Konum: NöroFit Klinik Ozon Terapi Randevusu

Omuz ağrısı nedeni ile muayene oldum, ozon ve iğne tedavisi yapıldı 2 seans olmasına rağmen omuzumda belirgin bir rahatlama oldu.