Çözüm Odaklı Terapi
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Dinamik Psikoterapiler
Uzm. Kln. Psk. Hatice Kübra Dur
Üniversite sınavı dönemimde bir süre terapi yaptık çok memnun kaldım sınav kaygısı ile ilgili çok iyi çalışmalarla stres ve kaygı yönetimimi sağladı mutlaka tavsiye ederim
ze...z
Sizinle yol almak çok güzeldi bana çok iyi geldi verdiğiniz bilgiler doğrultusunda güzel bir yol katettim
o.....
OKB rahatsızlığım dolayasıyla kendisiyle yaklaşık bir yıl görüştüm. Kendimi anlaşılmış hissettim kompisyonlarım ve takıntılarım ile ilgili çok yardımcı oldu, benzer rahatsızlığı olan herkes gönül rahatlığı ile görüşebilir.
Kendisine bir yil once danistim, kaygi sorunlari olan biriydim . Yaptigimiz gorusmeler beklentimi fazlasiyla karsiladi , problemin gerekli aciklamalarini detaylarini anlatarak bilgi sahibi olmami sagladi . Tedavi surecinde kendimi daha iyi ve rahat hissetmeye basladigimi fark ettim, suan eskisinden cok daha iyiyim neredeyse kaygiyla ilgili bir sorunum yok. Verdigi fikirler ve tedavi surecinin etkisi bu durumun devamliligini sagliyor .
s....h
Kendisine iş hayatımda yaşadığım bir problemle alakalı terapi için başvurmuştum yaşadığım bu süreci nasıl ilerletebileceğim konusunda ya da yaşadığım bir sorunun üzerinden nasıl gelebileceğimi seanslarında fark ettirdi kendisine bu süreçte bana destek oldu.
a....p
Terapi sürecini çok iyi yöneten bir psikolog kendimi anlaşılmış hissettim sıkıntılarımla başa çıkmamda çok yardımcı oldu
Hatice Kübra Dur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Kübra Dur, Psikoloji. Size Hatice Kübra Dur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Online Danışmanlık.
Hatice Kübra Dur adresi nerede?Hatice Kübra Dur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba Özgürlük Meydanı BAKIRKÖY İstanbul
- Başakşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Kübra Dur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hatice Kübra Dur uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hatice Kübra Dur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Kübra Dur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Hatice Kübra Dur hangi dilleri konuşuyor?Hatice Kübra Dur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Kübra Dur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Kübra Dur tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Kübra Dur hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hatice Kübra Dur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Kübra Dur hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Kübra Dur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu