Mezuniyetin ardından hem alanda aktif olarak çalışmaya devam etmiş hem de alanıyla ilgili eğitimlerine yoğunlaşmıştır. 450 saatlik Aile Danışmanlığı Eğitimi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi eğitimi, Çocuk değerlendirme testleri eğitimi bu eğitimler arasındadır.
Ayrıca Ege Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi'ni de başarıyla tamamlamıştır.
EMDR uygulayıcısı olan Kübra Hanım, Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini tamamlamış ve sülervizyonlarını devam ettirmektedir.
Özel gereksinimli çocuklar ve ailelerine, ortaokul öğrencilerine ve ayrıca sınav grubu öğrencilerine yönelik danışmanlık hizmeti vermiştir. Ayrıca anaokullarında veli seminerleri ve küçük yaş grubu çocuklara yönelik danışmanlık yapmıştır.
2020 tarihinden itibaren ise kurucusu olduğu Gaziemir Neva Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde çocuk, ergen ve yetişkin gruplarından danışan görmeye devam etmektedir.
Evli ve bir çocuk annesidir.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Frostig Görsel Algı Testi
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Gaziemir Neva Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Çocuk Gelişim Testi
z.....
Kübra hanım danıştığım konuda objektif ve bilimsel bir yol izledi ve rehberlik etti faydalı bir görüşme oldu
l.....
Görüşmelerime devam ediyoruz memnun kaldık. Çocuğumun öfke kontrolü için gittik. Seanslardan sonra biraz daha iyi olduğunu gördüm. İlgilendiler. Zaman açısından da memnun kaldım.
ş.....
Olumlu yönde gelişti. Aldığım hizmetin yeterli olduğunu düşünüyorum. çok memnun kaldım. 2-3 ay görüşme oldu. İhtiyacı olana kesinlikle tavsiye ederim. Kızım da çok sevdi. onunla rahat konuşabildi. sorunumuz da çözüldü.
Çok memnun kaldım. Oğlum da sinir öfke problemi vardı ve gitti.
f.....
Herhangi bir şeyimiz yok memnunuz. Kafa olarak biraz daha normale döndüm problemleri aştım.
ze...
Öfke problemi yaşıyordum.Hatice hanımla seanslarıma düzenli devam ettikten sonra eski halimden çok çok daha iyi bir noktaya ulaştım. Daha kontrollü davranıyorum.Kendimi daha iyi tanımaya başladım bu süreçle beraber.
m....)
Kübra Hanım iyi, anlayışlı, danışanını önemseyen, gerçekten sorununa çözüm arayan, güler yüzlü, iyi bir hanımefendi. Çocuğum için 7-8 seans görüşme sağladım. Seanslarımızdan sonra çocuğum daha bir özgüvenli oldu, daha kendine inancı geldi, çevre kontrolü daha iyi oldu, yaptığı işleri daha güzel yapmaya başladı. Seanslarımızdan memnunuz.
Kübra Hanım'la oğlumuz için görüşme sağlamıştık bayağı memnun kaldık. Şu anda çok iyi. Yaklaşık 2 ay kadar görüşme sağladık ve sürecimiz bitti. Okulda problemleri vardı artık öğretmeni olmadığını söylüyor. Sınıfa, okula uyum sağladı. Evdeki hırçınlığıda kalmadı, sakinleşti. Kübra Hanım gayet iyi, gidilebilecek bir uzman.
Kübra Hanım gayet ilgili birisi. Kendisi evlilik için çözüm bulabiliyor. Seanslar bize çok faydalı geldi. Bazı önerilerde bulundu. Kendisi 4 seans görüşme sağladık. Seanslardan sonra çok farklı fazla değişimler oluyor. Benim normalde kızdığım şeylere aslına eşimin başka türlü hareket ederek kızılmaması gerektiğini öğreniyorum. Eşime karşı konuşma şeklim değişiyor. Birbirimize karşı davranışlar ve saygı değişiklikleri oldu. Kübra Hanım'dan aile terapisi olarak görüşme sağlamıştık ve sürecimizi tamamladık. Kendisinden memnunuz.
a....)
Kendisinden çok memnun kaldık. Hatice Hanım'la kızım için görüşme sağladık ve çok memnun kaldık. Sorunlarımızı kısa sürede hallettik. Kendisinin yaklaşımı, disiplinli çalışması her şeyi ile çok memnun kaldık. 7-8 seans görüşme sağladık. Görüşmelerimizden sonra çocuğumun özgüveni arttı, rahatladı. Çözüm yollarında sıkışmıştık artık çözüm yollarını kendisi bulabiliyor.
Hatice Kübra Güzeloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Kübra Güzeloğlu, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Hatice Kübra Güzeloğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Çocuk Gelişim Testi, Aile Danışmanlığı, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Ergen Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Bireysel Terapi, Cattell 2a Zeka Testi.
Hatice Kübra Güzeloğlu adresi nerede?Hatice Kübra Güzeloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atıfbey Mah.5 Sk no :33 İç kapı No:104 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Kübra Güzeloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hatice Kübra Güzeloğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hatice Kübra Güzeloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Kübra Güzeloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Hatice Kübra Güzeloğlu hangi dilleri konuşuyor?Hatice Kübra Güzeloğlu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Kübra Güzeloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Kübra Güzeloğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Kübra Güzeloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 64 hasta / danışan, Hatice Kübra Güzeloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikologlar