2012 yılında tam burslu olarak kazandığı Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nü 1.likle tamamlamıştır. Lisans eğitimi sürecinde psikiyatri servisinde ve Umut Çocukları Deneği' nde staj ve gözlem deneyimi edinmiştir.
Mezuniyetin ardından hem alanda aktif olarak çalışmaya devam etmiş hem de alanıyla ilgili eğitimlerine yoğunlaşmıştır. 450 saatlik Aile Danışmanlığı Eğitimi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi eğitimi, Çocuk değerlendirme testleri eğitimi bu eğitimler arasındadır.
Ayrıca Ege Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi'ni de başarıyla tamamlamıştır.
EMDR uygulayıcısı olan Kübra Hanım, Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimini tamamlamış ve sülervizyonlarını devam ettirmektedir.
Özel gereksinimli çocuklar ve ailelerine, ortaokul öğrencilerine ve ayrıca sınav grubu öğrencilerine yönelik danışmanlık hizmeti vermiştir. Ayrıca anaokullarında veli seminerleri ve küçük yaş grubu çocuklara yönelik danışmanlık yapmıştır.
2020 tarihinden itibaren ise kurucusu olduğu Gaziemir Neva Psikolojik Danışmanlık Merkezi'nde çocuk, ergen ve yetişkin gruplarından danışan görmeye devam etmektedir.
Evli ve bir çocuk annesidir.

Atıfbey Mah.5 Sk no :33 İç kapı No:104, Gaziemir, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Röportaj

Z
Randevu doğrulandı
Konum: Gaziemir Neva Psikolojik Danışmanlık Merkezi Bireysel Terapi

Kübra hanım danıştığım konuda objektif ve bilimsel bir yol izledi ve rehberlik etti faydalı bir görüşme oldu

L
Telefon numarası doğrulandı

Görüşmelerime devam ediyoruz memnun kaldık. Çocuğumun öfke kontrolü için gittik. Seanslardan sonra biraz daha iyi olduğunu gördüm. İlgilendiler. Zaman açısından da memnun kaldım.

Ş
Telefon numarası doğrulandı

Olumlu yönde gelişti. Aldığım hizmetin yeterli olduğunu düşünüyorum. çok memnun kaldım. 2-3 ay görüşme oldu. İhtiyacı olana kesinlikle tavsiye ederim. Kızım da çok sevdi. onunla rahat konuşabildi. sorunumuz da çözüldü.

Telefon numarası doğrulandı

Çok memnun kaldım. Oğlum da sinir öfke problemi vardı ve gitti.

Telefon numarası doğrulandı

Herhangi bir şeyimiz yok memnunuz. Kafa olarak biraz daha normale döndüm problemleri aştım.

Z
Konum: Gaziemir Neva Psikolojik Danışmanlık Merkezi EMDR Terapi

Öfke problemi yaşıyordum.Hatice hanımla seanslarıma düzenli devam ettikten sonra eski halimden çok çok daha iyi bir noktaya ulaştım. Daha kontrollü davranıyorum.Kendimi daha iyi tanımaya başladım bu süreçle beraber.

Telefon numarası doğrulandı

Kübra Hanım iyi, anlayışlı, danışanını önemseyen, gerçekten sorununa çözüm arayan, güler yüzlü, iyi bir hanımefendi. Çocuğum için 7-8 seans görüşme sağladım. Seanslarımızdan sonra çocuğum daha bir özgüvenli oldu, daha kendine inancı geldi, çevre kontrolü daha iyi oldu, yaptığı işleri daha güzel yapmaya başladı. Seanslarımızdan memnunuz.

Telefon numarası doğrulandı

Kübra Hanım'la oğlumuz için görüşme sağlamıştık bayağı memnun kaldık. Şu anda çok iyi. Yaklaşık 2 ay kadar görüşme sağladık ve sürecimiz bitti. Okulda problemleri vardı artık öğretmeni olmadığını söylüyor. Sınıfa, okula uyum sağladı. Evdeki hırçınlığıda kalmadı, sakinleşti. Kübra Hanım gayet iyi, gidilebilecek bir uzman.

Telefon numarası doğrulandı

Kübra Hanım gayet ilgili birisi. Kendisi evlilik için çözüm bulabiliyor. Seanslar bize çok faydalı geldi. Bazı önerilerde bulundu. Kendisi 4 seans görüşme sağladık. Seanslardan sonra çok farklı fazla değişimler oluyor. Benim normalde kızdığım şeylere aslına eşimin başka türlü hareket ederek kızılmaması gerektiğini öğreniyorum. Eşime karşı konuşma şeklim değişiyor. Birbirimize karşı davranışlar ve saygı değişiklikleri oldu. Kübra Hanım'dan aile terapisi olarak görüşme sağlamıştık ve sürecimizi tamamladık. Kendisinden memnunuz.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisinden çok memnun kaldık. Hatice Hanım'la kızım için görüşme sağladık ve çok memnun kaldık. Sorunlarımızı kısa sürede hallettik. Kendisinin yaklaşımı, disiplinli çalışması her şeyi ile çok memnun kaldık. 7-8 seans görüşme sağladık. Görüşmelerimizden sonra çocuğumun özgüveni arttı, rahatladı. Çözüm yollarında sıkışmıştık artık çözüm yollarını kendisi bulabiliyor.