Randevu +30 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Randevu +30 daha fazla

Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri

Ağlama ve Öfke Nöbetleri

Hatice Kübra Şen

2008 yılında California State Üniversitesi Psikoloji bölümünden lisans derecesini almıştır.
2010 yılında California State Üniversitesi Erken Çocukluk Dönemi ve İlköğretim Eğitimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.
2014 yılında California State Üniversitesi’nde Evlilik ve Aile Terapisi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır.
• Amerika Birleşik Devletlerinin Kalifornia Eyaletinde; Access California Services, Lawndale School District gibi sivil toplum ve eğitim kurumlarında çocuk, ergen ve genç yetişkinlerle terapötik çalışma faaliyetlerini sürdürmüştür.
•2014 ile 2016 yılları arasında İstanbul'da belediyelerin hizmet sunduğu dezavantajlı çocuk ve ergen popülasyonu ile terapötik çalışmalarını yaparken aynı zamanda Meva Psikolojik Danışmanlık Merkezinde danışanlarını takip etmiştir.
• 2017 yılı itibariyle Özel Çengelköy Yaşam Paylaşım Anaokulu'nun kurucu olarak bir süre eğitim alanında psikolojik destekli çalışmalarını yapmıştır.
• İstanbul'da IB ve Montessori eğitim ekollerinin takip edildiği eğitim kurumlarında Okul Psikoloğu olarak hizmet vermiştir.
• Şimdilerde ise Online platformdan psikolojik destek hizmetlerini sağlamaktadır.

Eğitim, Kongre ve Konferanslar:
• Projektif Testler Eğitimi- Rorschach, TAT, CAT. Neslihan Zabcı. Projektif Testler Derneği.
• "Çocuklarla ve Ergenlerle EMDR 1.Düzey". Prof. Dr. Ümran Korkmazlar. Fide Danışmanlık
• Deneyimsel Oyun Terapisi 1. Düzey. Nilüfer Devecigil
• Deneyimsel Oyun Terapisi 2. Düzey. Byron Norton
• Çocuklar İçin Yazmak. Fatih Erdoğan.
• Psikanaliz ve Edebiyat. Nihan Kaya
• Pandemi ve Sonrasinda Okul Fobisi ve Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Eğitim Programı. Türkiye Yeşilay Cemiyeti
• Tematik Algı Testi Eğitimi (Ergen ve Yetişkin). Dr. Klinik Psikolog Selen Ayas Bütün.
• Oyun Terapisi Sempozyomu. Oyun Terapileri Enstitüsü
• Pedagojik Formansyon. İstanbul Medeniyet Üniversitesi
• CAS (Cognitive Assessment System) Eğitimi. Yrd. Doç. Dr. Tamer Ergin. İstanbul Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi.
• 3. Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi. 3-4 Mayıs, 2016. Prof. Dr. Mücahit Öztürk. Türkiye Yeşilay Cemiyeti
• XIII. Çocuk Psikanaliz Günleri. ‘Çocuk ve Yıkıcılık’. 08-09 Nisan, 2016. İstanbul Çocuk ve Ergen Psikanalitik Psikoterapi Derneği & İstanbul Psikanaliz Derneği.
• DEHB Tanı ve İzleminde Sürekli Performans Testlerinin Rolü ve Uygulaması. 21 Şubat 2016. Bengi Semerci Enstitüsü
• EMDR (Göz Hareketleri ile Duyarsızlaştırma Yeniden İşleme) Eğitimi.14-15-16-17 Ocak, 05-06 Mart 2016 ). Uzman Psk. Emre Konuk. Davranış Bilimleri Enstitüsü.
• Cinsel Terapi Eğitimi. 20 Haziran, 2015-15 Kasım 2015 (120 saat). Dr. Cem Keçe. Cised, İstanbul.
• 1. Ulusal Cinsel Sağlık Kongresi. 01-02-03 Mayıs, 2015. Cised, Ankara.
• Çocuklarda Bilişsel Davranışçı Terapi Teknikleri ve Metotları. Yar. Doç. Dr. Nevin Dölek. Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi
• Wisc-r Zeka Testi Eğitimi (32 Saat). 12-18 Ekim,2014. Üsküdar Üniversitesi
• Reiki 1. Seviye. Usui Doğal İyileşmenin Sistemi. 29 Haziran, 2014. American Reiki Academy
• DSM-5’i Anlamak. 18 Ocak, 2014. Gerry Grosman, MA, LMFT.
• İyileşmede, İlişkilerde ve Ebeveynlikte, Dijital Medya ve İnternet Etkilerini Anlamak. 19 Kasım, 2013. Thelma McMillen Alkol ve Madde Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi. Robert Weiss LCSW, CSATS
• Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu olan Yetişkin ve Ergenlerde Bağımlılığı Yönetme. Kasım 23,2014. Torrance Memorial Medikal Merkezi. David Raffle, PhD, CBIS.
• 3. Davranış Sağlığı ve Bağımlılık Rahatsızlığı Batı Konferansı. Bağımlılık Süreçleri. 13 Ekim, 2012. U.S Journal Training.
• Dürtü Kontrol Problemleri Olan Bireylerle, Bilişşel Davranışçı Terapi: Psikoterapinin Temel Görevleri. Donald Meichenbaum, PhD
• Aşk, Arzulama, Çekicilik, Bağlanma: Farklılıklarını Bilmenin Terapötik Önemi. Pat Love, EdD.
• İnandırıcı Umut: Pozitif Düşünceyle Bağımlılıkların Üstesinde Gelme. Michael Cartwright, MA.
• Yiyecek ve Ruh Hali: Yaşamda Yiyecek ve Yemek Yemenin Problem Olması. Ralph E. Carson. PhD.
• Maneviyat, Bağımlılık Tedavisinin Esası. Eylül 18, 2012. Thelma McMillen Alkol ve Madde Tedavi Merkezi. John McAndrew, MA, Mdiv.

3 sene öncesinde 6 ay boyunca her hafta olacak şekilde görüşme sağladık. Kızımda okula ve öğretmenlere karşı aşırı derecede korku, endişe, kaygı vardı. Şifa Allah'tan evet ama Hatice Kübra Hanım'ın da çok faydası oldu. Şu anda şikayetleri çok şükür yok derecede gitti. Bizlere çok yardımcı oldu. Kendisi ile çalıştığı kurumda kendi gittiğim uzmanın yönlendirmesiyle tanıştık. Hatice Kübra Hanım sayesinde korku, endişe yaşamıyoruz. Kendisi çok güleryüzlü, sakin, anlayışlı bir uzman. Yaklaşımı çok güzeldi. Bizler Hatice Kübra Hanım'dan çok memnun kaldık.

Hatice Kübra Hanım'dan biz çok memnun kaldık. Kendisi çok şirin ve şeker bir uzman. Kızım kendisini çok seviyor. Hala iletişim halindeyiz. Kızımın ergenlik döneminde 1-1.5 sene kadar görüşme sağladık. Öncesinde farklı bir uzmana gidiyorduk. Anoreksiyadan şüpheleniyordu. Uzmanın yönlendirmesiyle Hatice Kübra Hanım ile seanslara başladık ve çok da memnun kaldık. Kızımda ileri seviyede beslenme bozukluğu vardı. Hatice Kübra Hanım'ın sayesinde daha iyi. Sayesinde beslenmesi düzeldi ve korkularını yendi.