Psk. Hatice Merve Misafir
Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy İstanbul, İstanbul
Boşanma Danışmanlığı
Boşanma Terapisi
Cinsel Terapi
Psk. Hatice Merve Misafir
Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlarken aynı zamanda Marmara Üniversitesi'nde 450 saatlik Aile Danışmanlığı eğitimini tüm süpervizyon çalışmalarıyla başarıyla tamamlamış ve hala aktif olarak danışan görmektedir. Aynı zamanda Cinsel Terapi, Evlilik ve Çift Terapisi ve Boşanma Terapisi alanlarında da eğitimlerini tamamlayarak çalışmalarını zenginleştirmeyi hedeflemiş ve tamamlamıştır.
Öğrencilik yılları sırasında Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Moodist Hastanesinde stajlar görerek vaka toplantıları ve klinik görüşmelere katılarak bağımlılık, patolojik hastalıklar ve çocuklarla çalışmalar konusunda deneyim elde etmiştir.
Mesleki hayatına Klinik Psikoloji Yüksek Lisansı süresince 1 yıllık Bilişsel Davranışçı Terapi ekolü ile başlamış ve gerekli süpervizyon çalışmalarını tamamlamıştır. Uygulamaları arasında Süre Sınırlı Psikanalitik Psikoterapi bulunmaktadır. Hala aktif olarak Dinamik ekol ile çalışmakta olan Hatice Merve Misafir diğer taraftan Varoluşçu Psikoterapi Eğitimini tamamlamaktadır.
Kendini geliştirmeyi misyon edinmiş olup, akademik gelişimine şu eğitimleri de eklemiştir:
Psikanalitik Psikoterapilere Giriş ve Uygulama Prensipleri (30 saat)
Kısa Süreli Dinamik Terapi Eğitimi (18 saat)
Duygu Odaklı Bireysel ve Çift Terapisi Eğitimi (24 saat)
Travma Psikoterapisi (EMDR) (21 saat)
Psikanalitik Perspektifte Kişilik Bozuklukları Psikoterapisi (42 Saat)
Şu anda ise, İstanbul Psikoloji Okulu ve Giunti Psychometrics Türkiye'nin tabi olduğu, Kişilik Bozuklukları Tanı ve Tedavi Mesafeli eğitimine ve Varoluşçu Akademi bünyesinde Varoluşçu psikoterapi eğitimine devam etmektedir.
Ayrıca yüksek lisans dönemi boyunca alanında aktif olarak kullandığı psikolojik test eğitimlerini de tamamlamıştır. Bunlar;
Beck Depresyon Ölçeği
Cattell 2A
Cattell 3A
Good Enough Harris İnsan Çiz Testi
f....g
Seanslara başlamadan önce çok stresliydim nasıl bir süreç olacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu ama başladıktan sonra düşüncelerim ve hayata bakışım tamamen değişti ve halada devam ediyor seanslarım çok memnunum bir psikoloğa ihtiyacınız varsa ve kararsızsanız kesinlikle Hatice hanımı tercih etmelisiniz.:.
terapi herkes için çok kişisel bir deneyim olsa da muhakkak şüpheye düşmeden iletişim kurmanın denenmesi gerektiğini düşündüğüm bir terapist, kesinlikle tavsiye ediyorum, senelerdir farklı farklı terapistlerle çalışmama rağmen ilk kez terapinin bu kadar faydasını görüyorum, işini büyük titizlik ve dikkatle yapan çok başarılı bir terapist, her zaman seanslarda beni anlayabilmek iletişim kurabilmek için, yargılamamak için orada olduğunu biliyorum, çok güzel bir terapi süreci ilerletiyoruz, iyi ki çıkmış karşıma
bu...k
Zorlandığım süreçlerde Merve hanım benim yoluma ışık tuttu. Kendimi tanımama ve problemlerimi tanımlamada yardımcı oldu. 1 yıldır düzenli olarak gidiyorum. Kendim hakkında hiç bu kadar emin ve memnun olmamıştım. Asla yargılamadı. Ve 1 yıl önce söylediğim şeyleri bile hatırlıyor bana hatırlatıyor aradaki farkı anlıyorum. Gerçekten çok memnunum Merve hanımla konuşmaktan zamanla daha da kendimi rahat hissettim. Teşekkürler her şey için.
e....d
Merve hanım dan yaklaşık 3 aydır danışmanlık alıyorum , bana bugüne kadar farkedemediğim kendimle ilgili bir çok şeyi görmemi sağladı.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.
rü...k
Cok zor bir evremde destek aldım Merve Hanımdan. Beni iyileştirdi ve hayatımı bambaşka bir evreye koymamda en büyük yardımcım oldu. Çok teşekkür ederim size.
er...n
geçmişimle ilgili kapatamadığım defterler vardı.Hatice hanım tam püf noktalara girip bana çok yardımcı oluyor bu konuda. daha 3. seansda nerden kaynaklı olduğunu fark edip bana bu zor bir süreçte iyi bir yoldaş oluyor.
i.....
Merve Hanım'dan kaygı bozukluğum için destek almaya başladım. Birkaç haftada kendimle ilgili hiç fark etmediğim şeyleri fark etmemi sağladı. Beynimin bakmaktan korktuğum köşelerine bakmama yardım etti.
Kesinlikle tavsiye ederim.
Çok fazla korkmuştum ama sonradan neden daha önce gelmediğimi sorgulamaya başladım. Öfke kontrol problemi için gelmiştim ve daha 2. Seanstan inanılmaz bir gelişme yaşadım. Merve hanım çok sakin, çok talı ve çok profesyonel biri.
z.....
Merve Hanım ile kendime ruhsal olarak yardımcı olamadığım bir zamanda tanıştık. Terapi süresi boyunca her zaman samimiyeti, doğallığı ve güler yüzüyle beni dinlediği, kabuğumu kırarak kendimle tanışmama rehberlik ettiği ve yeni bir ‘ben’ yaratmama emek verdiği için çok teşekkür ediyorum.
Uzun zaman boyunca eşimle cinsel problemler yaşadık. Okumalarım ve araştırmalarım sonucunda problemin vajinismus olduğunu anladım. Hatice Hanım bu konuda oldukça anlayışlı ve utandırmadan yaklaşarak güvenimizi kazandı. Böylece problemimizi daha rahat paylaştık. Bir süre seanslara devam ettikten sonra ilişkimiz çok daha güzel bir yola girdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum
Hatice Merve Misafir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Merve Misafir, Psikoloji. Size Hatice Merve Misafir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Psikoloji Randevusu, Online Terapi, Normal Randevu, Cinsel Terapi, Aile Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Psikoterapi.
Hatice Merve Misafir adresi nerede?Hatice Merve Misafir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhurat Baba Cad. Şükran Çiftliği SOk. 49/3 İstanbul
- Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Merve Misafir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Merve Misafir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Merve Misafir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Merve Misafir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Hatice Merve Misafir hangi dilleri konuşuyor?Hatice Merve Misafir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Merve Misafir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Merve Misafir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Merve Misafir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Merve Misafir hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Hatice Merve Misafir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu