Zuhurat Baba Cad. Şükran Çiftliği SOk. 49/3, Bakırköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Psikoloji Randevusu +10 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Aile Terapisi +5 daha fazla

Boşanma Danışmanlığı

Psikohome Suadiye
Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy İstanbul, Kadıköy, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Aile Terapisi +5 daha fazla

Boşanma Danışmanlığı

Psk. Hatice Merve Misafir

Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4 Kadıköy İstanbul, İstanbul

Psk. Hatice Merve Misafir

Klinik Psikolog Hatice Merve Misafir Okan Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Okan Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında yüksek lisansını tamamlamış olup bitirme projesi 'ÇOCUKLUK ÇAĞI TRAVMALARININ YETİŞKİNLİK ÇAĞI BAĞLANMA STİLLERİNE ETKİSİ VE UYGULANAN TERAPİLERİN İNCELENMESİ' dir.
Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlarken aynı zamanda Marmara Üniversitesi'nde 450 saatlik Aile Danışmanlığı eğitimini tüm süpervizyon çalışmalarıyla başarıyla tamamlamış ve hala aktif olarak danışan görmektedir. Aynı zamanda Cinsel Terapi, Evlilik ve Çift Terapisi ve Boşanma Terapisi alanlarında da eğitimlerini tamamlayarak çalışmalarını zenginleştirmeyi hedeflemiş ve tamamlamıştır.
Öğrencilik yılları sırasında Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Moodist Hastanesinde stajlar görerek vaka toplantıları ve klinik görüşmelere katılarak bağımlılık, patolojik hastalıklar ve çocuklarla çalışmalar konusunda deneyim elde etmiştir.
Mesleki hayatına Klinik Psikoloji Yüksek Lisansı süresince 1 yıllık Bilişsel Davranışçı Terapi ekolü ile başlamış ve gerekli süpervizyon çalışmalarını tamamlamıştır. Uygulamaları arasında Süre Sınırlı Psikanalitik Psikoterapi bulunmaktadır. Hala aktif olarak Dinamik ekol ile çalışmakta olan Hatice Merve Misafir diğer taraftan Varoluşçu Psikoterapi Eğitimini tamamlamaktadır.
Kendini geliştirmeyi misyon edinmiş olup, akademik gelişimine şu eğitimleri de eklemiştir:
Psikanalitik Psikoterapilere Giriş ve Uygulama Prensipleri (30 saat)
Kısa Süreli Dinamik Terapi Eğitimi (18 saat)
Duygu Odaklı Bireysel ve Çift Terapisi Eğitimi (24 saat)
Travma Psikoterapisi (EMDR) (21 saat)
Psikanalitik Perspektifte Kişilik Bozuklukları Psikoterapisi (42 Saat)
Şu anda ise, İstanbul Psikoloji Okulu ve Giunti Psychometrics Türkiye'nin tabi olduğu, Kişilik Bozuklukları Tanı ve Tedavi Mesafeli eğitimine ve Varoluşçu Akademi bünyesinde Varoluşçu psikoterapi eğitimine devam etmektedir.

Ayrıca yüksek lisans dönemi boyunca alanında aktif olarak kullandığı psikolojik test eğitimlerini de tamamlamıştır. Bunlar;
Beck Depresyon Ölçeği
Cattell 2A
Cattell 3A
Good Enough Harris İnsan Çiz Testi

Konum: Online Danışmanlık Bireysel Terapi

Seanslara başlamadan önce çok stresliydim nasıl bir süreç olacağı hakkında hiçbir fikrim yoktu ama başladıktan sonra düşüncelerim ve hayata bakışım tamamen değişti ve halada devam ediyor seanslarım çok memnunum bir psikoloğa ihtiyacınız varsa ve kararsızsanız kesinlikle Hatice hanımı tercih etmelisiniz.:.

Konum: Psikohome Suadiye Psikoloji Randevusu

terapi herkes için çok kişisel bir deneyim olsa da muhakkak şüpheye düşmeden iletişim kurmanın denenmesi gerektiğini düşündüğüm bir terapist, kesinlikle tavsiye ediyorum, senelerdir farklı farklı terapistlerle çalışmama rağmen ilk kez terapinin bu kadar faydasını görüyorum, işini büyük titizlik ve dikkatle yapan çok başarılı bir terapist, her zaman seanslarda beni anlayabilmek iletişim kurabilmek için, yargılamamak için orada olduğunu biliyorum, çok güzel bir terapi süreci ilerletiyoruz, iyi ki çıkmış karşıma

Konum: Psikohome Suadiye Psikoloji Randevusu

Zorlandığım süreçlerde Merve hanım benim yoluma ışık tuttu. Kendimi tanımama ve problemlerimi tanımlamada yardımcı oldu. 1 yıldır düzenli olarak gidiyorum. Kendim hakkında hiç bu kadar emin ve memnun olmamıştım. Asla yargılamadı. Ve 1 yıl önce söylediğim şeyleri bile hatırlıyor bana hatırlatıyor aradaki farkı anlıyorum. Gerçekten çok memnunum Merve hanımla konuşmaktan zamanla daha da kendimi rahat hissettim. Teşekkürler her şey için.

Konum: Psk. Hatice Merve Misafir Bireysel Terapi

Merve hanım dan yaklaşık 3 aydır danışmanlık alıyorum , bana bugüne kadar farkedemediğim kendimle ilgili bir çok şeyi görmemi sağladı.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.

R
Konum: Psk. Hatice Merve Misafir Psikoloji Randevusu

Cok zor bir evremde destek aldım Merve Hanımdan. Beni iyileştirdi ve hayatımı bambaşka bir evreye koymamda en büyük yardımcım oldu. Çok teşekkür ederim size.

Konum: Psk. Hatice Merve Misafir Bireysel Terapi

geçmişimle ilgili kapatamadığım defterler vardı.Hatice hanım tam püf noktalara girip bana çok yardımcı oluyor bu konuda. daha 3. seansda nerden kaynaklı olduğunu fark edip bana bu zor bir süreçte iyi bir yoldaş oluyor.

I
Konum: Online Danışmanlık Online Terapi

Merve Hanım'dan kaygı bozukluğum için destek almaya başladım. Birkaç haftada kendimle ilgili hiç fark etmediğim şeyleri fark etmemi sağladı. Beynimin bakmaktan korktuğum köşelerine bakmama yardım etti.

Kesinlikle tavsiye ederim.

Konum: Psk. Hatice Merve Misafir Bireysel Terapi

Çok fazla korkmuştum ama sonradan neden daha önce gelmediğimi sorgulamaya başladım. Öfke kontrol problemi için gelmiştim ve daha 2. Seanstan inanılmaz bir gelişme yaşadım. Merve hanım çok sakin, çok talı ve çok profesyonel biri.

Uzm. Kl. Psk. Hatice Merve Misafir

Değerli ve kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim

Z
Konum: Psikohome Suadiye Bireysel Terapi

Merve Hanım ile kendime ruhsal olarak yardımcı olamadığım bir zamanda tanıştık. Terapi süresi boyunca her zaman samimiyeti, doğallığı ve güler yüzüyle beni dinlediği, kabuğumu kırarak kendimle tanışmama rehberlik ettiği ve yeni bir ‘ben’ yaratmama emek verdiği için çok teşekkür ediyorum.

Uzm. Kl. Psk. Hatice Merve Misafir

Bu değerli ve kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim

Konum: Psikohome Suadiye Normal Randevu

Uzun zaman boyunca eşimle cinsel problemler yaşadık. Okumalarım ve araştırmalarım sonucunda problemin vajinismus olduğunu anladım. Hatice Hanım bu konuda oldukça anlayışlı ve utandırmadan yaklaşarak güvenimizi kazandı. Böylece problemimizi daha rahat paylaştık. Bir süre seanslara devam ettikten sonra ilişkimiz çok daha güzel bir yola girdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum

Değerli görüşleriniz için teşekkürler