Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu
Eğitim Danışmanlığı
Kariyer Danışmanlığı
Çözüm Odaklı Terapi
Psk. Dan. Hatice Nur Çoban
Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nde teorik bilgilerimiz ve değerli öğretmenim Dr. Öğr. Üyesi Yusuf SARIKAYA ile yürütülen bu süpervizyon sürecini başarıyla tamamladık. Bireyle danışmanlık odalarımızda ilkin demo olarak arkadaşımızla 6 seanslık danışmanlık yaptım. Çalıştığım konu 'sınav kaygısı' idi. Diğer iki danışanım kız ve erkek olmak üzere 7'şer seanslık gerçek psikolojik danışmanlık süreci yürütüldü. Depresyon ve gelecek kaygısı ile çalışıldı.
Bu arada online olarak pandemi döneminde Bursa Harmancık Ortaokulu'na 8. sınıflar için mesleki rehberlik sürecini başlattım. 3 ay sürdü. Zoom üzerinden online gerçekleştirildi.
Son yılımızda ilk staj yerim Tokat İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirdim. Burada 4 aya yakın deneyimim oldu. Daha çok lise son olan öğrencilerle rehberlik çalışmalarımız oldu.
Aynı şekilde diğer bahar döneminde son yılımda, Şehit İbrahim Doğan İlkokulu'nda anasınıfı ağırlıklı çalıştım. Rehberlik faaliyetleri yaptım.
Şu anda yeni mezunum. 2 aydır online olarak ve kısıtlı sayıda yüz yüze olarak psikolojik danışmanlık yapıyorum.
t.....
Hatice Nur Hanım bana çok yardımcı oldu. Çoğu çıkmaz sokağımı çıkarttı. Kendisine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum. 6-7 seans danışmanlık hizmeti aldım şu anda devam etmiyorum. Görüşmelerimizden sonra bayağı gelişmeler oldu. Kendi içimde çıkamadığım sorunlardan çıkmayı öğrendim. Kendi kendime nedenlerini, neden bu haldeyim ve nasıl çıkabileceğimi Hatice Nur Hanım sayesinde öğrendim. Kendisinden aldığım danışmanlık hizmetinden memnun kaldım.
Hatice Nur Çoban isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Nur Çoban, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Hatice Nur Çoban tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Danışmanlık, Online Terapi, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Terapisi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Aile Rehberliği.
Hatice Nur Çoban adresi nerede?Hatice Nur Çoban şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tokat Tokat
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Nur Çoban isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Nur Çoban online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Nur Çoban isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Nur Çoban, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Hatice Nur Çoban hangi dilleri konuşuyor?Hatice Nur Çoban ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Nur Çoban isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Nur Çoban bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Nur Çoban ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Nur Çoban hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Hatice Nur Çoban hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Hatice Nur Çoban hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Nur Çoban tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.