Hürriyet mah. Kuzey Çevre Yolu Blv. Doğuş Park Sitesi A Blok No:69 K:1 D:2, Onikişubat, Kahramanmaraş
Diyetisyen Randevusu
Hürriyet mah. Kuzey Çevre Yolu Blv. Doğuş Park Sitesi A Blok No:69 K:1 D:2, Kahramanmaraş
Bağışıklık Güçlendirici Diyetler
Çocuk ve Adölesanlarda Beslenme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
h...
Sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü için başvurdum. Hatice Hanım'ın naifliği ve güler yüzü ile güzel bir süreç yürüttük. Diyet programından gayet memnun kaldım. Çevreme her zaman tavsiye ediyorum.
o...
Sağlıklı beslenme ve kilo vermek için başvurdum. İyi ki de Hatice Hanımla başlamışım, çok güzel bir süreç geçirdik. Değişik tarifler veriyor, asla yasak koymuyor. Bitsin istemiyorum, o kadar iyi. 1.5 ayda hem diyet hem EMS ve Slim Thin aletlerle devam ettik ve bugün tüm vücutta 47 cm inceldiğimi gördük. İşinde çok disiplinli, çok profesyonel. Diyeti işkence olarak değil, sevdirerek yaptırıyor. Tarifler veriyor, diyet listem her hafta değişiyor, kısaca kilo vermek ve incelmek istiyorsanız Hatice Hanım'la başlamalısınız.
z....n
Hatice Hanımla kilo vermeye karar verip katı diyetlerle,aç kalarak çok zorlandığım bir dönemde tanıştık. Keşke daha önce tanışmaymışız kendisiyle. Diyet listeleri çeşitli, asla aç bırakmayan,keyifli bir süreç yaşatıyor. Her listede "Canınız bu hafta ne istiyor,ne ekleyelim" diye muhakkak soruyor ve yasak koymadan danışanı sürece dahil ediyor.Günlük takibi,geri dönütler vermesi,tatiller dahil her zaman ulaşılabilir olması tüm danışanları için büyük şans. Ben temiz beslenmeyi öğrendim Hatice Hanımdan. Kliniğinde kullandığı cihazların da çok faydasını gördüm,Kahramanmaraş'a geldikçe de devam edeceğim. Klinik ortamı temiz ve nezih. Hatice Hanım zaten çok naif,çok sakin,güleryüzlü,insana ilk günden güven veriyor. Kilo verme sürecimde giden yağlara benden çok sevindi hep,çok güzel bir motivasyondu.Yolumuz daha uzun ve bu yol kendisiyle kesiştiği için çok mutluyum. Kahramanmaraşta bulunan/yolu düşen herkese tavsiyemdir,kendisiyle tanışılmalı,fikirlerinizi olumlu yönde değiştireceğinden eminim
e...
Hatice Hanım'ı evime yakın olduğu için tercih ettim. Sonrasında memnun kaldım ve devam ediyorum. Kilo vermek için başvurdum. İstediğim sonuca kadar devam etmek istiyorum. Hatta sonrasında da görüşmek istiyorum. Çok memnunum. Güler yüzlü, anlayışlı davranıyor ve uyum içinde devam ediyoruz.
di...a
Arkadaşımın aracılığıyla gittim kendisine,doğumdan sonra kilomu koruyamadım ve karşıma Hatice hanım çıktı onunla şuan ikinci paketimiz ilk pakette çok etkili sonuçlar aldım daha fazlasını istediğim ve memnuniyetimden dolayı ikinci pakete başladık çok güzel ilerliyoruz,diyet listesi beni hiç zorlamıyor hem istediğim şeyleri yiyip hem de kilo verebiliyorum iyi ki tanımışım
n...
Bir tanıdığım aracılığıyla kendisine ulaştım ve kendisinden çok memnunum. Kişiye özel liste hazırlıyor, ki benim çalışma saatlerime göre ayarlamak zor. Danışanlarıyla çok güzel ilgileniyor, her daim ulaşabiliyorum ve işinde gerçekten çok başarılı, çok samimi, çok içten, gerçekten nahif birisi. Benim hastalıklarıma ve bölgesel kilolarıma rağmen gayet güzel yol aldık. Sağlıklı ve dengeli beslenmeyi hem sevdim hem öğrendim. Hiçbir şekilde kısıtlama olmadan gayet yiyerek kilo verdim. İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki Hatice Hanımı tanıdım.
s...
Dyt. Hatice Özdemir Hocam işinde çok başarılı buluyorum. Kendisini çok sevdim. Zayıflamak amacıyla başladım. Çok yol kat ettik birlikte. Hedefime az kaldı. Mesleğini özenle ve titizlikle ilerletiyor. Başarılarının devamını diliyorum. Bir diyetisyen arayışındaysanız tavsiyemdir.
s...
Tavsiye üzerine online olarak ulaştım. Kilo vermek için başvurdum. 2 ayda 10 kilo verdim. Hatice hocanın mesleğini çok seviyor ve sonuna kadar hakkıyla yapıyor. Hedef kiloya az kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Sağlıklı şekilde kilo vermek için Başvurdum başarılı sonuçlar aldım hocamın ilgi alakası çok iyi güler yüzlü geri dönüşlerine çok çabuk Dönüş sağlıyor ben çok Memnun kaldım tavsiye ederim herkese
ö...
Şeker kolesterol yüksekliğinden kilo fazlam vardı başvurdum gittim. Çok güzel kilo verdim ve hastalıklarımı üstümden attım. Hatice Özdemir Hoca'mızın sayesinde çok güzel aç kalmadan sağlıklı kilo veriyorum, psikolojime de iyi geldi. İyi ki varsınız Hatice Hocam.
Hatice Özdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Özdemir, Diyetisyen. Size Hatice Özdemir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Kanserde Beslenme, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme.
Hatice Özdemir adresi nerede?Hatice Özdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet mah. Kuzey Çevre Yolu Blv. Doğuş Park Sitesi A Blok No:69 K:1 D:2 Kahramanmaraş
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Özdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Hatice Özdemir uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Hatice Özdemir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Özdemir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hatice Özdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Özdemir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Hatice Özdemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Hatice Özdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Özdemir hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Özdemir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Kahramanmaraş Şişmanlık (Obezite)
Kahramanmaraş Diyabet (Şeker Hastalığı)
Kahramanmaraş Aşırı Kilo Alımı
Kahramanmaraş İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom