m....k
08.01.2020 tarihinde 13:50 de randevum vardı yakın mesafade ve gözümde batma vardı hatice hanım gözüme damla koydu ve temizledi şimdi daha iyiyim yoğunluktan dolayı 40 dakika bekledim beklerken biraz da söylendim açıkcası saatim geçti diye ama içeri girip güler yüzlü çok samimi çok ilgili işini iyi yapan bir doktor gördüm hayatımda ilk kez böyle iyi bir doktor gördüm keşke bütün doklar en az hatice hanımın yarısı kadar olsa yeter gerçekten çok memnun kaldım çok teşekkür ederim hatice hanım allah gönlünüze göre versin hayatınızda başarılar dilerm.
y.....
10 yıldır sürekli göz doktorlarına gittiğimi düşünüyordum. Ta ki Hatice hocaya gidene kadar. 10 yıldır gittiğim doktorlar arasında en ilgili, en güler yüzlü ve en tatlı doktor. İşini severek yaptığın için teşekkür ediyorum.
tu....
Hatice hanıma bugün kızımın göz muayenesi için gittik. ayrıca kendimde muayene oldum. zaten yogun olan göz randevulerine acilden sıkca gelen hastalarin surekli eklenmesine rağmen güler yüzü ve ilgisine hayran kaldım. sizin gibi doktorlari Allah başımızdan eksik etmesin.
Hatice Özkök isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Özkök, Göz Hastalıkları.
Hatice Özkök adresi nerede?Hatice Özkök şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Özkök isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Özkök online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Hatice Özkök isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Özkök bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Özkök ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Özkök hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Hatice Özkök hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları